De Steam Summer Sale is begonnen (TS3 in de uitverkoop)

SteamSummerSaleTS3

Naast alle gave games die er bestaan naast De Sims, is De Sims zelf ook in de uitverkoop gegaan allereerst bij diverse winkels, later bij Origin zelf en nu ook bij Steam. Heb je nog niet alle pakketten dan zou ik zeker eens een kijkje nemen bij de Steam Summer sale.  Je bespaart bij Steam op het moment -33% op de aanschaf prijs van De Sims 3, uitbreidingen en accessoires pakketten en zelfs De Sims 3 Exotisch Eiland is er in de uitverkoop deze kost daar nu €29,99. Het aanbod met deze kortingen eindigt op 22 juli 2013. houd er ook rekening mee dat je het basis spel via Steam moet kopen voordat je andere uitbreidingen en accessoires pakketten er van kunt downloaden.

| Steam Summer Sale: De Sims 3 |

4 reacties

  1. Over Steam gesproken, EA kan beter met Origin stoppen en met Valve gaan samenwerken om alles over te dragen naar Steam. Zou veel beter zijn.

  2. Daar ben ik het eigenlijk ook wel mee eens, steam is gewoon veel handiger en fijner en er is zowat elke dag wel iets in de aanbieding

  3. De meerderheid van non EA games wordt nu ook met Steam gemaakt. Steam is gewoon de toekomst voor games. 🙂

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *