Sneak peek van nieuwe store set die 18 juli verschijnt!

StoreSneakPeekJuli2013

SimGuruTatorTot:

I know it’s been awhile since I last blogged but I just can’t wait to show you guys what we’ve been working on! Literally so excited that I can hardly keep it a secret anymore! Get ready for some sneak peeks

What do you think it is?

Sneak Peek #1: Hmm.. decisions, decisions

SimGuruTatorTot heeft nu dan ook eindelijk op het officiële forum een post gemaakt met daarin nog een nieuwe screen van de nieuwe store set die aankomende donderdag uit komt. In de loop van de week zullen we nog meer screenshots gaan krijgen en hopelijk wordt het dan duidelijk wat de set nu precies in houd. Waarschijnlijk zal het iets te maken hebben met restaurants, maar of Sims die uit eindelijk kunnen gaan runnen is nog steeds een grote vraag!

19 reacties

 1. hartstikke leuk voor degene die simpoints hebben in het begin dacht ik eindelijk iets van gaan het maken. maar nu vind ik het al minder weer in de store. heb nog nooit simpoints gehad kan er weer niks mee. het is leuk voor degene die simpoints hebben maar anderen hebben dat niet hebben geen geld en van die spechialen pasjes om die simpoints te kopen. vind het jammer en het zal wel weer 2000 simpoints kosten.

 2. maak er een uitberijding van kopen er meer mensen van anderen hebben er gen verstand van hoe je dat moet doen bestellen van die simpoints en anderen hebben dat niet en dan word het toch niet gekocht jammer wilde spullen verkopen. wachten of er een uitberijding komt of wachten of in de sims 4 komt 🙁

  1. Hey puckie, een hele handige manier om simpoints te kopen is via de paysafecard. Je kunt het vergelijken met het opwaarderen van beltegoed. En het is in heel veel winkels te koop. Probeer het maar eens! 😀
   Want dan hoef je geen bankrekening te gebruiken!

   1. Even een vraagje hoor! 😀
    Hoe moet je zie dan verzilveren? Want miscshien overweeg ik dan ook wel om dat te kopen..
    Hoe werkt dat, heb je dan bijv en kaart van 10 euro en dan rekent die 1.000 simpoints in ofzo?
    En als ik hem wil verzilveren.. Waar moet dat dan! 🙂
    Sorry dat ik het vraag, maar wil dat ook gebruiken! Dat is gewoon handig!

 3. Hier kan je simpoints met de paysafecard

  maar je moet dus eerst die paysafecard kopen en dan kan je met het bedrag wat je op je paysafecard hebt simpoints kopen, en als je bijvoorbeeld een paysafecard van €50 hebt dan kan je 4000, 2000, 1000 simpoints kopen maar dat moet je dan allemaal los achter elkaar doen maar met dezelfde code die op je paysafecard staat. 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *