Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Twee nieuwe screenshots van ‘Into The Future’ Uitbreiding

Sims.mixei.Ru heeft nog twee screenshots weten te bemachtigen van de ‘De Sims 3 Into The Future’ uitbreiding. Het doet mij eerlijk gezegd denken aan een soort levens elixer uit De Sims 2, of zal het toch een tijd machine zijn? Tijd zal het ons leren want dinsdag weten we het pas, iemand nog een tijd machine te leen?

2 gedachtes over “Twee nieuwe screenshots van ‘Into The Future’ Uitbreiding”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>