De Sims 3 Store: Bobo Bistro

BistroBobo Bistro

Is de ervaring van je Sims op het gebied van culinaire verwennerij niet bijster goed? Is het zooooo saai dat ze praktisch in slaap vallen aan tafel? In dat geval is het tijd om een vorkje te prikken in de Bobo Bistro voor de crème de la crème van gastronomisch genot!

Inclusief premium materiaal:

Thumbnail_688x336 (7)

Zakelijke Industriële Oven (Op het moment nog niet apart verkrijgbaar)

Wil je voor jezelf beginnen en bakken met Simdollars verdienen? Of wil je een avondje lekker uit eten waarbij een chef-kok speciaal voor jou je lievelingsmaaltijd bereidt? Als deze dingen je als muziek in de oren klinken, dan moet je de Zakelijke Industriële Oven kopen, een kok in dienst nemen en als een echte baas beginnen te leven!

 

De Bobo Bistro set kost op het moment 1.700 Simpoints deze actie loopt tot 22 juli 2013, daarna zal de set 1.900 Simpoints gaan kosten. Voor de prijs van 1.700 Simpoints krijg je 23 voorwerpen denk hierbij aan de kavel, de oven, kleren, kapsels en een nieuwe keuken.

1 reactie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *