Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Nieuwe poll: Wat vinden jullie tot nu toe van De Sims 4?

We hebben een nieuwe poll voor jullie en dit keer over de toekomst namelijk De Sims 4! Wat vinden jullie tot nu toe van De Sims 4?? Geweldig! Ik ga hem gelijk kopen als die uit komt!, Ik vind het er mooi uitzien, maar koop hem niet gelijk, Dit zijn toch geen Sims meer!? Nee niks voor mij….

De uitslag van onze vorige poll staat in het polls archief, iedereen bedankt voor het stemmen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>