Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder GamesCom 2013

Gamescom 2013 – Dag 3

SimsCampLogo_Mon5Aug

Dag 3 alweer! En ik moet deze dag al vol schaamte beginnen omdat ik gisteren geen tijd heb gehad om de dingen te posten die ik beloofd had. We hadden gisteren namelijk diner op een boot en tot onze verbazing schoven de Guru’s bij ons aan! Aan het einde van de avond stond ik zelfs te ‘feesten’, het was niet een uitbundig feest dus begrijp me niet verkeerd, met King, Grant en Jill!
Vandaag krijgen we alles te horen over de animaties en de bouwmodus. Verder is er vanmiddag de live broadcast waar we live bij zullen zijn! Dus als je allemaal mensen in een groen shirtje ziet, dat zijn wij.
In de loop van de dag hoop ik dus wel de dingen die ik gisteren heb beloofd te posten, want ik begrijp dat jullie nieuwsgierig zijn! Zouden jullie het leuk vinden om als eerste meer te weten te komen over Create a Sim?

4 gedachtes over “Gamescom 2013 – Dag 3”

 1. Snooty

  Ik ben wel benieuwd naar:

  – Traits (eigenschappen). Hoeveel en welke?
  – Wensen.
  – Voorkeuren (kleur,enz.).
  – limieten van het kneden (kan je tot in het oneindige Sims uitstrekken, bv oren en neus).
  – Kleding (kun je bv. een trui over een shirt aandoen).
  – Kon je alleen volwassen Sims maken? Nog geen kinderen en ouderen gezien.
  – Zijn lichaamskleuren en haarkleuren genetisch? Krijg een blauw-harige ouder een blauwharig kind of is het slechts cosmetisch?

  1. Going4Quests

   Ik weet het niet zeker maar ik dacht dat ik ergens in de plaatjes van FranSor een gelijkaardig icoontje onder elk kledingstuk zag staan wat miss de sims 4 versie kan openen.

   Verder vraag ik me af of de sloophamer nog bestaat. De blauwprinten zijn er iniedergeval nog op één of andere manier aangezien ze zeiden dat je kamers zo kan neerploppen. 😛

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>