Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

De Sims 3 + De Sims 3 Jaargetijden voor 20 euro!!

Sims3JaargetijdenSims3voor20euro

 

Terwijl ik net in de folders zat te bladeren om te kijken of er nog iets interessants bij zat, viel mij deze spotgoedkope aanbieding op!  De Sims 3 basisspel en De Sims 3 Jaargetijden voor maar 20 euro! Wauw dat is echt een koopje! Je moet het spel wel via de site bestellen, hierdoor kan het zo zijn dat je nog verzendkosten moet betalen maar dan nog is het spotgoedkoop!
Je kunt deze aanbieding vinden op de site van BartSmit

5 gedachtes over “De Sims 3 + De Sims 3 Jaargetijden voor 20 euro!!”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>