Eerste screen van volgende Store Wereld

Eerste screen aankomend store wereld

Het was al via Twitter aangekondigd maar net een uurtje geleden is het dan ook daadwerkelijk verschenen, de eerste screen van de nieuwe Store Wereld waar nog niets over bekend is! Op de screen zien we een soort spookhuis en een zeer bange Sim. Wat voor wereld denk jij dat dit gaat worden? Waar hoop je op?

9 reacties

  1. Dit zal de laatste wereld uit de store zijn denk ik. En die hints uit de limmerick gaan over een verwoestte en verbrandde woning wat ooit zo mooi was was. Het einde van de Sims3 komt nu letterlijk in zicht met deze verlaten spookstad. De sims3 worden verjaagt om plaats te maken voor de sims4 ;-)(dat zal het idee erachter zijn)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *