REMINDER: Terug naar School – september 2013

uitdagingvandemaandseptember_zps54ac1abd.jpg

School is weer begonnen en waarschijnlijk hebben de meeste leden het al weer druk met huiswerk en leren. Natuurlijk organiseren we wel weer een uitdaging van de maand, maar een iets makkelijkere dit keer. We zijn op zoek naar de leukste ’terug naar school’ screen.

Maak een leuke screen waarin je het thema ’terug naar school’ het beste laat zien. Je kan verschillende dingen laten zien in je screen, een blije klas leerlingen die druk babbelen over hun toffe zomervakantie of een leerling die sjokkend en met hoofd omlaag naar school gaat (of docent!). Laat je creatieve brein vooral de vrije loop gaan!

Je hebt tot maandag 23 september 20:00 de tijd om je leukste ’terug naar school’ screen op te sturen. Er is geen limiet aan deelnemers, iedereen mag mee doen. Succes!

| Uitdaging van de Maand: Terug naar school! |