SN Mini Review: Wonderkind Leercentrum Inclusief Premium Materiaal

Wonderkindleercentrum

“Je hebt altijd al geweten dat je kind een klein genie is en nu mag de hele wereld het weten! Breng je slimme koter naar het Wonderkind Leercentrum om onomstotelijk bewijs te vinden dat jouw kind beter is dan rest. Kinderen kunnen zichzelf hier leren lopen en praten en andere belangrijke levensvaardigheden leren. Je zult zo blij zijn dat je vol trots een sticker met “Jouw kind mag dan een voorbeeldige leerling zijn, maar mijn kind is een wonderkind”, op je auto plakt.”

De kleuterkavel kan wel eens een doorbraak zijn voor de niet zo slimme peuters die maar moeten afwachten of hun ouders wat met hun doen. Zal dit kavel echt invloed hebben op het verstand van je peuter? Of zien de ouders van de peuters het als een rustuurtje omdat andere Sims met je kind aan de gang gaan? Dit keer nemen we het Wonkerkind Leercentrum onder de loep, benieuwd naar het Wonderkind Leercentrum? Lees dan gauw door!

| SN Mini Review: Wonderkind Leercentrum Inclusief Premium Materiaal |

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *