Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Fog Emitter heeft een update gekregen

PNGbestand

Bij een nieuwe uitbreiding hoort natuurlijk ook een update voor de Fog Emitter. Dit keer is de Fog Emitter natuurlijk geupdate voor Vooruit in de Tijd. Nog een paar dagen en dan ligt deze in de winkel!

| Directe download: Fog Emitter update voor Vooruit in de Tijd |

 

Een gedachte over “Fog Emitter heeft een update gekregen”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>