Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Concept Arts van verschillende steden


Iedere dag komt er bijna een nieuwe concept art op de twitter van SimGuruSarah. Om nou niet iedere dag een losse post hiervan te maken hebben we besloten om deze in één post te stoppen. Dat is veel overzichtelijker en zo heb je meer achter elkaar te zien, want zeg nou zelf: De Concept Arts zijn prachtig!

2 gedachtes over “Concept Arts van verschillende steden”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>