Uitdaging van de maand – april 2014: stemmen!

uitdaging van de maand april 2014

Het is weer een nieuwe maand, en dus weer tijd voor een nieuwe uitdaging. April is de maand van grappen, het Paasfeest en niet te vergeten Koningsdag. De meeste mensen doen aan al deze leuke activiteiten vrolijk mee, maar wat doen onze Sims dit jaar in april, en dan met name Koningsdag? Gebruiken jouw Sims hun picknick kleedje voor deze ene dag eens om hun spullen te verkopen, of gaan zij los op een enorm festival?

Laat aan de hand van maximaal vijf screens zien hoe jouw Sims Koningsdag 2014 vieren. Wat voor goederen stallen ze uit op hun kleedje? Wat voor Oranje versiersels dragen zij deze dag? Of hoeveel bier krijgen ze op? Jij mag het helemaal zelf bepalen!

Er zijn weer twee prachtige en originele inzendingen, maar welke vinden jullie het leukst? Jullie hebben tot woensdag 30 april 20:00 de tijd om jouw stem uit te brengen.

| Klik hier om je stem uit te brengen |