5 reacties

  1. Hoe leuk het me ook lijkt om te spelen, de graphics zijn echt héél erg slecht (op de ‘buurt’ na dan, de huizen etc. zijn erg mooi). Het mag dan een voordeel zijn voor de spelers met matige computers, maar ik vind het toch een achteruitgang. 🙁

    1. Jammer genoeg moet ik je hiervoor credits geven. Het spel is gebaseerd op 32 bits computers. De computers met een 64 bit installatie kunnen dit spel gewoon super simpel spelen (naar wat EA zegt op het moment). Misschien dat je alsnog de graphics hoger kunt zetten maar jammer genoeg moeten we daar nog even op wachten voor meer info.

      1. Daar vrees ik voor want in officieel beeldmateriaal zoals screenshots op de website van De Sims 4 of trailers hebben ze altijd de maximale grafische instellingen.

  2. Nah, ik denk ook wel dat het aan het filmpje ligt dat de graphics tegen vallen, persoonlijk had ik ook liever een spel gehad met uberhoge graphics, maar ik denk dat mijn arme computer dat niet aan kan… en er vast en zeker meer mensen hetzelfde probleem hebben.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *