De Telegraaf: De Sims 4 mist onderdelen

De Telegraaf heeft een stukje over De Sims geschreven. Dit stukje gaat over de peuters en zwembaden, maar ook over de fans die behoorlijk teleurgesteld zijn in De Sims 4.

Fans hebben verrast gereageerd op het besluit van ontwikkelaar Maxis om bepaalde onderdelen uit De Sims-serie niet toe te voegen aan het nieuwste deel. Wanneer De Sims 4 op 4 september verschijnt, zijn er geen zwembaden beschikbaar en ook groeien de kinderen anders op.
Dat heeft Maxis laten weten in een nieuwsbrief. Volgens de studio is het niet mogelijk om elke feature toe te voegen die in vijf jaar tijd hun weg vonden naar De Sims 3. Zo is er straks geen peuterfase. Hierdoor worden baby’s na enkele dagen meteen een kind van 6 jaar. Men sluit niet uit dat dit later alsnog toegevoegd zal worden.

Wil je het verder lezen Klik dan hier!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

9 reacties

 1. “Volgens de studio is het niet mogelijk om elke feature toe te voegen die in vijf jaar tijd hun weg vonden naar De Sims 3.”
  Als ze dat echt gezegd hebben, vind ik dat een rotsmoes. Zwembaden waren er al bij Sims 1 vanaf het begin en peuters bij Sims 2 vanaf het begin..

 2. Ik denk dat zwembaden er nog sws inkomen in een uitbreidingspakket. Maar geen peuters? Miss omdat baby’s nu meer lijken op peuters. Wel jammer, ook vind ik dat er verschillende lengtes per sim moet zijn. Elke sims is even lang das wel beetje saai. Maar vergeet niet dat dit een basis is voor de sims 4.

  1. in een uitbreidingspakket, dat weten we al langer hoor. maar het gaat erom dat het ALTIJD al in het basispsel zat, en nu in een uitbreidingspakket, dat is gewoon om meer geld te verdienen!

   1. Natuurlijk wilt EA geld maken. Andere gamesbedrijven zijn opgericht door ontwikkelaars die een spelletje maakte en dit spel werd een succes.

    EA is opgericht door een topman marketing bij Apple die dan met zijn kapitaal EA opgericht heeft en marketingonderzoek deed naar succesvolle bedrijven om ze op te kopen en er winst met te maken.

    1. echt waar? dus eigenlijk is EA een beetje van apple? 😛 of heb ik het nou zo verkeerd? want apple vraagt ook veel geld voor wat je krijgt kwaliteit is top maar wat er in zit toch minder.

 3. EA is het meest gierig bedrijf ooit. Dit komt zoiezo in een uitbreiding maar EA wil gewoon meer cashen. Walgelijk bedrijf. Dit doen ze altijd. Ik weet niet of jullie het spel The Simpsons Tapped Out kennen? Dat is ook van EA en je moet super veel geld betalen voor een premium personage die ook nog eens niks bijzonders doet. Ach ja ik moet niet klagen eigenlijk want ik haal em toch van een niet zo legale site. Je kan zeggen wat je wil over dat ik dat doe maar The Sims is mega duur en EA verdient genoeg cash met ingame aankopen en uitbreidingen. Ik vind het belachelijk. Ik ben tegen illegaal downloaden met uitzondering van The Sims. Ik hou van dit spel maar ik kan het echt niet betalen :'(

 4. Het blijft gewoon jammer dat er geen baby’s en zwembaden zullen zijn 🙁
  Ik weet nog niet wat mijn mening is over de sims 4, mijn enthousiasme gaat met ups en downs
  xxx N

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *