De Sims 4: Leef-modus Lessen overzicht door SimsVIP

De Sims 4

SimsVip heeft een overzicht gemaakt van de lessen die beschikbaar zijn in de leefmodus van De Sims 4. Er staat een heleboel nieuwe en hartstikke leuke informatie in over De Sims 4. Van nieuwe vaardigheden tot het verzorgen van een baby. Omdat deze lijst helemaal in het Engels is, heb ik hem even voor jullie vertaald naar het Nederlands. Dat leest toch altijd wat fijner!

Prestaties
Prestaties zijn de doelen waaraan je kan werken via verschillende huishoudens en save games (de prestaties worden opgeslagen per Origin account). In sommige gevallen zal het niet mogelijk zijn om prestaties te behalen als je met maar één huishouden speelt.

Om al je prestaties te zien, ga naar de leef-modus, open het optie menu en kies ‘Prestaties’ uit het menu. Je kan de prestatie-tracker ook gebruiken bij het ontdekken van De Sims 4. Misschien ontdek je iets waarvan je niet eens wist dat het bestond in het spel door het lezen van het prestatie doel.

Aspiraties
Aspiraties zijn de korte termijn doelen voor Sims om hen door het leven te leiden. Wanneer je een Sim creëert in CAS, kies je een eerste aspiratie. Deze zal de gekozen Sim naar een bepaald pad leiden.

Het kiezen van een aspiratie is niet een permanente beslissing – Sims kunnen alle aspiratie ‘tracks’ tegelijkertijd nastreven. Wanneer de doelstellingen van de aspiraties zijn behaald, zullen er notificaties worden weergegeven.

Verzorgen van Baby’s
Vergeet niet om baby’s borstvoeding of een flesje te geven om ze voeding te geven. Baby’s zullen vaak van luier moeten worden verwisseld, omdat ze nog niet zindelijk zijn gemaakt. En vergeet niet om de baby’s genoeg liefde te geven.

Verjaardagen en Verouderen
Elk soort taart kan een verjaardagstaart zijn. Maak een taart, klik erop en kies om de verjaardagskaarsjes uit te blazen. Wanneer jouw Sim klaar is voor hét grote moment, laat hen dan de kaarsjes uitblazen en kijk toe hoe zij naar overgaan naar hun volgende levensfase met nieuwe ervaringen. Je kan de verjaardagstaart ook gebruiken om je vrienden en buren op te laten groeien, voor het geval dat je wil dat zij even oud zijn als dat jij bent.

Bugs
Software komt met bugs. De etymologie van de term “bug” wordt zeer veel besproken, hoewel het een algemeen geaccepteerd feit is dat het ouder is dan de software. Wat is een bug? Alles van een software crash, vasthangen of een geheugen lek; grammatische fouten, missende interface data en ‘clipping’. We bieden onze excuses aan als jij een bug vindt. We hopen dat je het ons kan vergeven dat we de bug niet zelf hebben gevonden.

Konijnen (Bunnies)
Yep, konijnen. (Er was een screenshot van een kamer vol met konijnen decor)

Camera Bediening
De camera bediening kan worden gevonden in de rechterbovenhoek. Klik op de ‘Camera Bediening’ knop om de camera interface te vergroten. Zoom in en uit, roteer naar links en recht. Zowel Screen & Video vastleg-opties zijn te vinden in de Camera Bediening.

Pro tip: Elke bediening heeft een bijbehorende toetsenbord afkortings-optie. Ga met je muis over de knop om de afkortingen te zien.

De Sims 4 heeft twee camera stijlen. De standaard stijl staat toe om op een open terrein te klikken en te slepen om de camera te bewegen. Beide camera stijlen zijn anders, dus experimenteer met de linker, rechter en middelste muisknop om uit te vinden wat bij jouw speelstijl past. Je kan de camerastijl in het speloptie menu aanpassen.

De standaard camera stijl heeft niet de optie om de camera te kantelen. Wanneer je de camera in -en uitzoomt beweegt het langs een pad dat een makkelijkere ervaring toelaat om je Sims te zien. Je kan deze instellingen aanpassen in bij de spelopties/besturing & camera tab.

Carrières
Sims kunnen een carrière starten door middel van hun computer of telefoon. Je kan ook het carrière-paneel openen en kiezen voor ‘deelnemen aan carrière’. Carrières stimuleren je Sims om nieuwe Sims te ontmoeten en om nieuwe vaardigheden te leren.

Je Sims zullen beter presteren bij hun carrière als ze naar het werk gaan met de aanbevolen emotie. Je kan met je muis over de Carrière prestatiemeter in het Carrièrepaneel bewegen om meer informatie te vinden over de ideale emotie. Ook vind je daar hoe je de carrière prestaties kan verbeteren. Ten minste één Sim uit je huishouden moet een carrière hebben, zeker als je een nieuwe speler bent.

Outfit Veranderen
Zorg ervoor dat je altijd de juiste outfit voor elke gelegenheid hebt die jouw verhaal nodig heeft. Klik op je Sim en kies ‘Verander outfit’ en kies een nieuwe outfit voor jouw Sim. Tussen sommige outfits zal jouw Sim automatisch veranderen (slapen, trainen, de bruidegom of de bruid op een bruiloft). Als je niet van de gekozen outfit houdt, kan je altijd de outfit aanpassen.

Charisma Vaardigheid
Charisma wordt opgebouwd door het uitvoeren van positieve sociale interacties en het opbouwen van vriendschappen. Sommige carrières vereisen een hoog niveau van Charisma, dus wees zeker dat jouw Sim zijn/haar Charisma verbetert en genoeg vrienden heeft.

Komedie Vaardigheid
De komedie vaardigheid staat je toe om Grappen te Schrijven op de computer, om het grondwerk te leggen voor een opkomende hilarische komiek. Uiteindelijk, je komische timing zal vergroten tot het punt waar je echte Komedie Routines kan schrijven op de computer. Sims met een hoge Komedie vaardigheid zullen de mogelijkheid hebben om deze routines uit te voeren achter een microfoon, tot grote vreugde (of ergernis) van andere Sims.

Kook Vaardigheid
Koken verbetert de Kook vaardigheid van jouw Sims, ontgrendelt nieuwe recepten en staat je Sims toe om lekkerder en met meer voldoening eten te maken. Keukengerei van hogere kwaliteit leidt ook tot betere kwaliteit eten. Sims die de ‘Gefocust’ emotie hebben zullen in het algemeen beter eten klaarmaken.

Effect van de Omgeving
Sims worden negatief beïnvloed door dingen als vieze vaat, kapotte huishoudelijke spullen en plassen. Sommige decoratieve spullen zullen je Sim’s huidige emotie beïnvloeden. Bijvoorbeeld, als een schilderij inspirerend is, laat je Sim naar het schilderij kijken en hij of zij raakt geïnspireerd. Merk op: In de catalogus kan je over het object gaan met je muis en zal het je vertellen of het een emotionele impact heeft op je Sims. Experimenteer met het ontwerpen van kamer in je Sims’ huizen om hun emoties te beïnvloeden bij het creëren van dingen, trainen en meer!

Vis Vaardigheid
Vis gaten kan je overal in de wereld vinden. Klik erop en begin met vissen om je Vis vaardigheid te verbeteren. De Vis vaardigheid wordt verbeterd door middel van vissen en het lezen over vissen. Het verbeteren van de Vis Vaardigheid zal nieuw aas ontgrendelen en de kans op grotere en betere vis vergroten. Pro Tip: Sommige vis kan alleen bij verborgen locaties worden gevangen.

Atletische Vaardigheid
Atletische Sims leiden gezondere levens en zullen het extra gewicht dat eraan is gekomen door extra eten er zo weer af sporten. Sims met een hogere Atletische vaardigheid kunnen mentor en trainer zijn voor andere Sims met een lagere Atletische vaardigheid. Sims met de ‘Energie’ emotie zullen over het algemeen beter sporten.

Tuinier Vaardigheid
Als je je Sim wil laten tuinieren, heb je eerst wat zaadjes nodig. Zaadjes kunnen worden gekocht via plantenbakken die in de Bouwmodus of op een computer kunnen worden gevonden. De gekochte zaadjes kan je vinden in je Sim’s inventaris. Als de vaardigheid beter wordt, krijg je toegang tot nieuwe tuinier technieken zoals bemesting of splitsing. Dit kan je allemaal gebruiken om de beste landbouwkundige te worden als maar kan.

Wanneer je je eerste zaadje plant, klik erop om het water te geven, onkruid te wieden of om te sprayen tegen de insecten. De visuele staat van de plant laat zien wat de plant nodig heeft. Het geluk van je plant wordt bepaald door drie factoren: Plagen, Water en Onkruid. Hoe beter je voor je plant zorgt, hoe sneller het zich zal ontwikkelen.

Een hoge Tuinier vaardigheid staat je toe om planten zich te laten ontwikkelen. Er zijn in totaal 10 ontwikkeling-statia. Stadium 1 is normaal en stadium 10 is perfect. Hoe meer je plant ontwikkeld, hoe waardevoller hij wordt.

Er zijn meerdere manieren om de ontwikkeling van je plant te versnellen. Bemesting is meestal de snelste methode. Je kan planten met bijna alles bemesten – van fruit tot vis. Hoe waardevoller de bemesting, hoe groter de boost die je plant krijgt.

Wanneer je vaardigheid hoog genoeg is, krijg je de optie om planten te combineren. Hierbij neem je stukken van een plant en het te enten aan een andere plant. Dit staat de plant toe om beide gewassen te groeien aan één plant. Het kan ook speciale zaadjes geven.

Gitaar Vaardigheid
Sims met een hogere Gitaar Vaardigheid kunnen nieuwe meer uitdagende liedjes leren, nieuwe musicale interacties en zullen de mogelijkheid hebben om liedjes te schrijven. Sims die liedje schrijven via hun Gitaar kunnen ze patenteren via de Brievenbus om Royalty betalingen te ontvangen. Sims met de Geïnspireerde emotie zullen over het algemeen betere gitaar spelers zijn.

Handigheid Vaardigheid
Kapotte objecten kunnen worden gerepareerd als je er maar tijd en moeite in steekt. Tijdens het repareren zullen je Sims hun Handigheid vaardigheid verbeteren. Wanneer ze deze verbeteren, zullen ze de mogelijkheid hebben om hun huishoudelijke spullen een upgrade te geven. Geüpgradede spullen hebben nieuwe voordelen Bijvoorbeeld onbreekbare spullen.

Sims zullen upgrade onderdelen moeten kopen om spullen te upgraden. Upgrade onderdelen kunnen worden gevonden in de berging naast gerepareerde spullen of kunnen worden gekocht via de computer. Sims in de gefocuste emotie zullen het over het algemeen beter doen met Handigheid interacties.

Logica Vaardigheid
De logica vaardigheid heeft voordelen bij sommige carrières en interacties, zoals hacken via de computer. Speel schaak of lees een boek om jouw avontuur in de logica te beginnen. Sims met een hogere logica vaardigheid zullen het beter doen met schaken.

Sims met de gefocuste emotie zullen het in het algemeen makkelijker vinden om hun gedachte gefocust te houden.

Herinneringen en Foto’s
Open het Camera bedieningspaneel en neem een screenshot. Elke screenshot dat je neemt kan worden opgeslagen als een herinnering. Herinneringen kunnen worden herinnerd om voor een emotionele emotie te zorgen bij de Sim die zich de gebeurtenis herinnert. Klik op een herinnering bij de Herinneringstijdlijn, kies het type herinnering als deze er niet al een heeft en klik op ‘zich herinneren aan herinnering’.

Ondeugendheid Vaardigheid
Ondeugendheid is meestal gebonden aan de sociale interacties en de Voodoo Pop. De makkelijkste manier om aan je Ondeugendsheids-avontuur te beginnen, is door op een andere Sim te klikken en kies een sociale interactie uit de Ondeugendheid opties. Het vergroten van deze vaardigheid zal nieuwe interacties ontgrendelen bij de Voodoo Pop, computer en telefoon.

Mixologie Vaardigheid
Het maken van drankjes vergroot je Sim’s Mixologie vaardigheid, die weer nieuwe, krachtigere recepten ontgrendelt. Deze zullen zeker een genot zijn voor je Sim en kunnen zelfs hun emoties veranderen. De Mixologie vaardigheid is cruciaal voor het houden van goede feestjes en is heel handig bij sommige carrières. Sims in de gefocuste emotie zullen het over het algemeen beter doen bij Mixologie.

Gemoedstoestanden
Je Sims zijn emotionele wezens en hun gemoedstoestanden drijven hun emoties. Interacties in het spel kunnen verschillende gemoedstoestanden laten opkomen bij je Sims. Poets je tanden en je voelt je misschien mint fris. Verwaarloos je hygiëne en je wordt vies.

Elke gemoedstoestand heeft emotionele sterkte dat ermee wordt geassocieerd. Je Sim bepaalt zijn huidige emoties gebaseerd op de gemoedstoestanden waarin hij of zij verkeert. Sommige gemoedstoestanden zijn meerkleurig. Dit zijn de blije emotie gemoedstoestanden of bonus gemoedstoestanden. Als je op het moment in een andere emotie zit dan Blije emotie gemoedstoestanden of bonus gemoedstoestanden vergroten je huidige emotie.

Falende Behoefte: Blaas
Je kan beschamende momenten vermijden door je Sim het toilet te laten gebruiken.

Falende Behoefte: Energie
Sims hebben elke dag slaap nodig in een bed, stoel of zelfs op de vloer. Als je je Sims niet laat slapen, zullen ze uiteindelijk flauw vallen. Doe een snel dutje of drink koffie wanneer je Sims geen tijd hebben voor een goede slaap. Sims zullen zelf voor hun Energie status zorgen als je dat toelaat.

Falende Behoefte: Plezier
Sims hebben plezier nodig van tijd tot tijd, anders raken ze vreselijk verveeld. Sims kunnen plezier hebben door het spelen van games, lezen, tv kijken en meer! Meer plezier kost meer Simoleons, maar zijn de investering meer dan waard. Sims zullen zelf voor hun Plezier behoefte zorgen als je dat toelaat.

Falende Behoefte: Honger
Sims moeten een paar keer per dag eten, anders kunnen ze dood gaan aan honger! Eet een snack of bereidt een maaltijd voor om je Sim te voeden. Als je Sim weinig tijd heeft, neem een Snelle Maaltijd uit de koelkast of magnetron. Sims die de tijd nemen om een goede maaltijd de koken zullen er niet alleen meer van genieten, maar ze zullen tijdens het proces ook leren. Sims zullen zelf voor hun honger behoeften zorgen als je dat toelaat.

Falende Behoefte: Hygiëne
Sims hebben af een toe een splash water op hun huid nodig. Probeer een bad of een douche te nemen. Hygiënische Sims zullen vrolijker en sociaal succesvoller zijn. Je handen wassen bij de gootsteen is alleen een tijdelijke oplossing, maar elk klein beetje helpt! Sims zullen zelf voor hun Hygiëne zorgen als je dat toelaat.

Falende Behoefte: Sociaal
Sims hebben Sim-to-Sim interactie nodig, anders worden ze gek. Bel een Sim op om bij jouw thuis langs te komen of reis naar een publieke kavel (zoals de sportschool!) om Sims persoonlijk te ontmoeten. In het kort, bel een sim of chat via de computer om de sociale behoeften een beetje te verminderen. Sims zullen zelf voor hun sociale behoeften zorgen als je dat toelaat.

Negatieve Emoties
Negatieve emoties zoals verdriet en boosheid zullen je Sim’s gedrag en kijk op het leven veranderen. Ten minste, tijdelijk. Nieuwe interacties zullen vrijkomen en anderen zullen verdwijnen. Allemaal gebaseert op de emoties van je Sims. Wanneer je Sim in een negatieve emotie is, kan je ze helpen om te herstellen daarvan. De emotionele bevlieging kan je altijd helpen om een manier te vinden om met je gevoelens om te gaan. Negatieve emoties kunnen worden gezien als een uitdaging en een doel om op te lossen. Experimenteer terwijl je Sims het emotionele gedrag beleven.

Outfit Plannen
Klik op je Sim of op een kledingkast en kies ‘Outfit veranderen’ om de outfit die je sim op dat moment draagt, te veranderen. Om de outfits aan te passen, click op de kledingkast en kies ‘Outfit plannen’. Outfit plannen zal je naar CAS brengen, alhoewel je niet de mogelijkheid zal hebben om bepaalde delen van je Sim aan te passen. Je kan de kleding, accessoires en haren aanpassen.

Lichaams -en gezichtsmodificaties zijn niet mogelijk. De spier en vet sliders in CAS worden geüpdated, gebaseerd op jouw Sims ervaringen. Je kan er zien hoe je Sims ervoor staan. Wanneer je klaar bent met het aanpassen van je Sims, klik op de Play knop om terug te gaan naar de leefmodus.

Schilder Vaardigheid
Sims met een hogere schilder vaardigheid hebben de mogelijkheid om aan verschillende soorten stijlen te werken en om betere schilderijen te maken. Hogere kwaliteit schilderen kunnen krachtige emotionele voordelen hebben. Laat je Sims schilderen terwijl hij in een emotie zit, hang je creatie op aan de muur en kies ‘Kijken’ om de emoties her te beleven die je Sim in het schilderij heeft gestopt.

Sims die goed genoeg zijn in Schilderen, kunnen hun schilderijen verkopen als een alternatieve carrière. Sims met de geïnspireerde emotie zullen over het algemeen beter schilderen, maar ontdek alle emoties terwijl je schildert om je beste innerlijke kunstenaar naar buiten te halen.

Rekeningen Betalen
Rekeningen komen binnen in de brievenbus. Ze kunnen worden betaald via de computer, je telefoon of de brievenbus. Je krijgt een notificatie om je eraan te herinneren dat je je rekening moet betalen, voordat het te laat is. Als je Sims meer spullen kopen en de waarde van het huis omhoog drijven, zullen de rekeningen ook hoger worden. Als je je rekeningen niet betaalt, zal dat resulteren in het mogelijke verliezen van je benodigdheden, zoals stroom en water.

Piano Vaardigheid
Piano vaardigheid – Sims met een hogere piano vaardigheid zullen nieuwe, meer uitdagende liedjes leren, nieuwe muzikale interacties krijgen en zullen de mogelijkheid hebben om liedjes te schrijven. Sims die liedjes schrijven via de piano kunnen ze laten patenteren via de brievenbus om royalties te ontvangen. Sims die geïnspireerd zijn zullen over het algemeen betere pianisten zijn.

Zwangerschap
Dus, als je wilt weten of je zwanger bent… kan je Sim een zwangerschapstest doen op het toilet. Dit om er zeker van te zijn dat je zwanger bent, maar je kan ook gewoon wachten en zien wat er gebeurd. De wieg is een essentieel object voor ouders die in verwachting zijn van een baby.

Als je geen wiegje koopt, wees niet bang, je baby arriveert komt aan in hun eigen mandje (of misschien twee als je een tweeling krijgt!). Zwangere Sims zullen aangepaste behoeften en emoties hebben. Het kan moeilijk worden, maar het is het waard! Wanneer je Sim’s zwangerschap tegen het eind loopt, wordt de baby geboren. Wees voorbereid op elk moment!

ProgrammeerVaardigheid

Programmeren begint op de computer. Klik op de computer en kies het programmeermenu. Je kan ook een boek kopen bij de boekenkast om de basics te leren. Merk op: Ervaren programmeurs kunnen een mentor zijn voor andere Sims en ze helpen hun vaardigheid te verbeteren. Het verbeteren van de programmeervaardigheid staat je Sims toe om plugins, games, mods en mobiele apps te maken. Ervaren programmeurs kunnen ook hacken en daar wat geld mee verdienen.

Raket Geleerde Vaardigheid
Het heelal, een grens. Sommigen zeggen de allerlaatste- maar niet de Raket Geleerde! Sims met de Raket Geleerde vaardigheid zien het heelal pas als het begin. De Raket Geleerde vaardigheid wordt opgebouwd door het gebruiken van het Raket Geleerde raket. Welk Raket Geleerde raket? Dat is geheim. Of je kan proberen een astronaut te worden. Het vergroten van de Raket Geleerde vaardigheid vergroot je bouwsnelheid en ontgrendelt nieuwe upgrade voor je raket.

Romantiek
Succesvol romantisch zijn met een Sim vergroot het romantische aspet van hun relatie. Een tweede relatie balk zal tevoorschijn komen om je romantiek bij te houden. Je relatie met andere Sims verandert als het gevolg van zowel vriendschap als romantische niveaus. Verschillende relaties bieden verschillende en interessante mogelijkheden voor jouw Sims. Begin alle romantische opties te ontdekken!

Sim Inventaris
Sims kunnen interacties uitvoeren met spullen uit hun persoonlijke inventaris door middel van het openen van het inventaris (klik op het paneel in de linker onderhoek of gebruik een shortcut) het het item te gebruiken. Sims kunnen spullen terugzetten in de wereld door erop te klikken en vast te houden om het op te tillen. Gedurende het slepen, valide plekken om het neer te zetten zijn geel gemarkeerd, met de toevoeging om het object direct op de grond te plaatsen of andere valide oppervlaktes.

Sim Dood
Sims kunnen doodgaan als hun behoeften voor een te lange tijd worden genegeerd. Ook als je Sims te diep in een bepaald emotioneel pad worden gedreven, of als het gevolg van het falen van bepaalde risicovolle interacties, kunnen ze sterven. Of vuur. Vuur kan ook doden. Yep, vuur. Ik heb vuur al aangekaart toch? Bij overleiden komt Magere Hein langs om ze uit het spel te halen en een urn of grafsteen achter te laten. Deze kunnen door Sims worden gebruikt om te rouwen.

‘Skewer’ en Sim Bediening
De Sim miniaturen die links onder in het scherm staan, inclusief de mensen uit je huishouden, wordt de ‘skewer’ genoemd. De skewer geeft je snelle toegang tot informatie over alle Sims in je huishouden en ook de mogelijkheid om commando’s te geven. Klik met de linkermuisknop op een Sim in de skewer om ze te selecteren. Je kan ook de spatiebalk gebruiken om tussen Sims in je huishouden te switchen.

Klik met de rechtermuisknop op de miniatuur van een Sim om de camera in ‘volg modus’ te zetten (een icoontje geeft aan wie je volgt). Als je Sim beweegt zal de camera hem volgen. Beweeg de camera om uit de ‘volg modus’ te gaan. De achtergrondkleur van een Sims’ miniatuur geeft hun huidige emotie aan. Het ‘thuis’ icoon komt tevoorschijn als je Sim weg is van hun thuiskavel. Erop klikken brengt ze terug thuis.

En ‘weg actie’ icoon komt tevoorschijn bij Sims die niet op dezelfde Straat zijn. Erop klikken opent verschillende opties om je Sims vanaf veraf te besturen (socialiseren, voor zichzelf zorgen, enz). De beschikbare opties hangen af van de plek waar je Sims zich begeven (werk, een vriend’s huis, enz). Je kan ook kiezen om die Sim naar jou te laten komen of om zelf naar de Sim te gaan.

Socialiseren / Relaties
Socialiseren met andere Sims is een goede manier om aan je Sims sociale behoeften te voldoen. Sims verbeteren relaties wanneer ze positieve interacties hebben met andere Sims. Hoe beter de relatie, hoe interessanter de sociale mogelijkheden van je Sim.

Mobiele Telefoon
De mobiele telefoon is een handig apparaat dat een paar belangrijke functies heeft. Elke Sim heeft automatisch een mobiele telefoon, die als een knopje naast je Sim’s miniatuur staat in het spel HUD in leefmodus. De opties in de mobiele telefoon (toegankelijk via de UI knop) staan je Sim toe om verschillende dingen te doen als: een sim uitnodigen, naar een nieuwe locatie reizen, een dienst inhuren, rekeningen betalen en zelfs een feestje organiseren.

Eigenschappen
Persoonlijkheid-eigenschappen geven Sims hun unieke interacties, gedragingen en voorkeuren gedurende hun leven. Sims verkrijgen nieuwe persoonlijkheid-eigenschappen wanneer ze opgroeien, in totaal 3 wanneer ze jongvolwassene worden. Sims verkrijgen bonuseigenschappen door het voltooien van aspiraties of ze kunnen nieuwe eigenschappen kopen met blijdschapspunten via de beloningen store.

Upgrades
Sommige upgrade voordelen zullen objecten beter doen presteren, niet kapot gaan, of voorzien emotionele voordelen voor je Sims. Sims hebben upgrade onderdelen nodig om spullen up te graden. Deze kunnen worden gevonden in stapels troep naast kapotte voorwerpen of zelfs in vuilnisbakken.

Je kan de upgrade onderdelen ook kopen via het bestelling-menu, indien je handigheid vaardigheid hoog genoeg is. Wanneer je handigheid vaardigheid verbeterd, wordt het mogelijk om zeldzame upgrade onderdelen te vinden voor krachtigere upgrades. Sims met de gefocuste emotie zullen in het algemeen beter huishoudelijke spullen kunnen upgraden.

Positieve Emoties Gebruiken
Verschillende positieve emoties brengen verschillen voordelen met zich mee. Bijvoorbeeld, geïnspireerde Sims zijn beter in creatieve activiteiten. Nieuwe interacties komen beschikbaar en andere verdwijnen, gebaseerd op de emoties van je Sims. Experimenteer met verschillende activiteiten om nieuwe positieve emoties te ontdekken.

Vergeet niet om te kijken welk voordeel de emotie heeft op jouw Sim, door er met je muis over je Sims miniatuur te bewegen in de HUD. Dit om te zorgen dat je er alle voordelen uit kan halen. Positieve emoties moeten worden gezien als een kans om grote dingen te behalen. Experimenteer als jouw Sims navigeren door het emotionele landschap.

Plaatsen
Om verschillende plaatsen te bezoeken, klik op de telefoon van je Sim en selecteer Reizen, kies dan de bestemming. Je kan ook de [m] toets indrukken om naar de kaart te gaan en via daar reizen. Plaatsen hebben een bubbel boven zich om aan te geven wat voor type plaats het is. Sims kunnen de lokale bar of lounge bezoeken voor een drankje, of misschien het park voor wat plezier in de buitenlucht met vrienden.

Je kan ook je eigen plaatsen maken door het gebruik van ‘Manage Werelden’ uit het opties menu. Klik op een kavel om het info paneel te zien, kies Aanpassen en dan Verander Kavel Type en begin met het maken van je eigen plaats.

Video Gaming Vaardigheid
Sims verkrijgen de Video Gaming vaardigheid door het spelen op de computer, motion gaming system, tablet en telefoon. Kies ‘Speel’ uit een voorwerp’s menu. Spelen zal plezier en vermoeidheid veroorzaken. Dus neem af en toe een pauze. Een tip uit de echte wereld: Knipper met je ogen. Het verbeteren van je Sims video Gaming vaardigheid ontgrendelt nieuwe sociale en nieuwe interacties op de computer.

Viool Vaardigheid
Sims met een hogere Viool vaardigheid zullen nieuwe, meer uitdagende liedjes leren en ontgrendelen nieuwe muzikale interacties. Ze kunnen ook liedjes schrijven. Sims die liedjes schrijven via de viool kunnen deze via de brievenbus patenteren om Royalty betalingen te ontvangen. Sims die geïnspireerd zijn, zijn meestal betere violisten.

Bezoekers en Reizigers
Je Sims’ buren zullen af en toe langs komen bij je huis. Je kan ook je buren een bezoekje brengen door middel van de ‘Reis’ interactie op je telefoon. Sims kunnen ook via de telefoon vrienden uitnodigen om langs te komen voor een sociale gebeurtenis. Of open het relatie paneel [r], klik op een Sims miniatuur en kies ‘Uitnodigen’.

Gedachte Balonnetjes (Whims)
Whims zijn korte termijn doelen die Sims hebben. Whims verschijnen als ballonnetjes rondom je Sim’s miniatuur linksonder in het scherm. Ga met je muis over een Whim heen en lees de details over wat je Sim wil doen. De beschrijving vertelt je hoe je elke Whim kan behalen, evenals de voldoenings beloning, die weer gebruikt kan worden in de beloningen winkel.

De meest linkse Whim is de emotionele Whim. Deze is gaat altijd over het helpen om in de huidige emotionele staat te blijven of om juist eruit te komen. Je kan Whims negeren, het heeft geen negatieve impact op je Sim. Je kan ook een huidige Whim afwijzen door op het kruisje te klikken. Dit verwijdert de Whim van je Sim en zorgt dat er na een korte periode een nieuwe Whim komt.

Schrijf Vaardigheid
Schrijven is een kunst die tijd vergt. Als Sims hun schrijfvaardigheid verbeteren, zullen ze de mogelijkheid om meer interessantere boeken te schrijven die ook meer geld binnenbrengen aan Royalties. Sims die toegewijd genoeg zijn, kunnen schrijver worden van beroep. Geïnspireerde Sims zijn over het algemeen betere schrijvers.

Met dank aan SimsVIP voor het opstellen van deze lijst.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

10 reacties

  1. nou alleen dat is leuk.. want ik kreeg ergens te zien dat net zoals in de sims 1 de baby alleen in het wiegje blijft liggen.. en dat je daar alleen de baby kunt voeden.

 1. Dat is absoluut niet waar! Baby’s zijn naar wat ik gelezen heb het uitgebreidst in De Sims 4 en zijn een soort van mix dus van babies en peuters! 😀

  1. Waar hebben jullie die info vandaan? Een link zou dan fijn zijn 🙂 Dan kunnen wij er als team ook naar kijken en het online plaatsen.

    1. Ja, maar in die post staat nergens een link naar een artikel of bevestiging.
     Dus gaan we eerst afwachten tot er info naar buiten komt. Nu is het speculatie 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *