Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4, De Sims 4 Game packs en De Sims 4 In de Natuur

De Sims 4: Eerste screens van De Sims 4 in de natuur

Er zijn twee nieuwe screens gedeeld. Deze nieuwe screens hebben allemaal te maken met het toekomstige pakket (De Sims 4 in de natuur). Ik heb er al kei veel zin in! Ook is er eerder aangegeven dat we vrijdag een officiële aankondiging krijgen! We houden jullie op de hoogte! Mogen er meer screens komen, dan gaan we die uiteraard plaatsen.

3 gedachtes over “De Sims 4: Eerste screens van De Sims 4 in de natuur”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>