Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 Community Blog: Vier Star Wars™ Day met nieuwe kostuums in De Sims 4

Gisteren was het Star Wars Day! En daarom het het De Sims 4 team nieuwe kostuums voor jouw Sims gemaakt.

Intergalactische modeshow

Lang, lang geleden (afgelopen oktober) in een heelal hier ver vandaan (in deze blog) onthulden we dat er Star Wars™-kostuums aan De Sims 4 toe zouden worden gevoegd. En vandaag, op 4 mei – Star Wars Day – willen we dat vieren door je Sims nog meer Star Wars-pret te geven via een nieuwe update!

Deze update bevat drie nieuwe Star Wars-kostuums voor alle spelers van De Sims 4. Nu kan je Sim zich aankleden als Star Wars Episode I: The Phantom Menace’s Darth Maul, premiejager Boba Fett en Jedi Master Aayla Secura.

Deze kostuums zijn een aanvulling op de vier die vorig jaar toe werden gevoegd waarmee Sims zich konden verkleden als Princess Leia, Darth Vader, een Rebelpiloot of, voor de kleintjes, als Yoda.

StarWars2

Het is misschien nog geen carnaval of Halloween, maar dat betekent niet dat je geen geweldig feest met Star Wars-thema kunt geven in De Sims 4! Zorg alleen dat je een Sim verkleed als Darth Vader uit de buurt houdt van een Sim verkleed als Darth Maul – we willen niet verantwoordelijk zijn voor onverwachte plotwendingen. Happy Star Wars Day allemaal!

EA

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>