Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder SN's Download Hoekje

SN’s Download Hoekje: Willow Creek Pool Club

Willow Creek Pool Club

Vandaag de dag is Willow Creek Pool Club nog altijd een van de meest geliefde locaties voor iedereen die even een dagje wil relaxen. Trek hier lekker wat baantjes terwijl je geniet van een heerlijk drankje in je hand!

Maandelijks bouwt Rudy voor jullie de mooiste huizen en andere creaties. Hoewel zwembaden een tijdje geleden al zijn toegevoegd aan De Sims 4, ontbreekt er nog een echt openbaar zwembad in de wereld. Daar komt nu verandering in met de Willow Creek Pool Club! Klik op het onderstaande link om meer foto’s te vinden en het zwembad te downloaden. Veel plezier!

|SN’s Download Hoekje: Willow Creek Pool Club|

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>