Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 krijgt mogelijk ook 64 bit support

Rens Verhoeven (renssies) van de Nederlandse fansite Simlicious heeft op Gamescom te horen gekregen van SimGuruLyndsay dat het The Sims team momenteel aan het bekijken is of De Sims 4 mogelijk 64 bit support kan krijgen. Veel Simmers zal dit misschien niet veel zeggen, maar dit heeft te maken met hoeveel werkgeheugen De Sims 4 kan gebruiken. Nu (als 32 bit programma) kan De Sims 4 namelijk maar maximaal zo’n 4 Gb werkgeheugen gebruiken. Die grens is op zich nu nog niet zo’n probleem, maar naarmate er straks meer uitbreidingen bij gaan komen, zal er ook steeds meer werkgeheugen worden gebruikt en in combinatie met een hoop CC en mods zal 32 bit gewoon minder soepel lopen dan 64 bit. Vooral bij snellere computers kan dit dus best een aangename toevoeging zijn, maar of het er ook van gaat komen, staat nog niet vast.

Een gedachte over “De Sims 4 krijgt mogelijk ook 64 bit support”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>