De Sims 4 48 uur lang gratis te proberen met Origin Game Time!

De Sims 4 is weer uit te proberen via de Origin Game Time actie! Hiermee heb je 48 uur lang de mogelijkheid om het hele spel gratis uit te testen, zonder dat je De Sims 4 hoeft aan te schaffen. Zeker aan te raden als je De Sims 4 nog niet hebt, maar wel nog twijfelt of je ‘m wel wil aanschaffen!

Update 3 september 2018: EA heeft de pagina met gratis games (waaronder de demo’s) inmiddels van Origin afgehaald. De Sims 4 is echter nog altijd gratis uit te proberen door naar de pagina van De Sims 4 zelf te gaan en dan Probeer eerst gratis te selecteren.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

20 reacties

 1. Als ik hem wil downloaden pakt hij hem niet. Andere spellen van gametime lukken wel. Is dit omdat ik toen in januari ofzo ook al heb geprobeerd? Want toen was er ook 48 uur gratis.

  1. Dat is helaas inderdaad zo. Er staat namelijk in de kleine lettertjes onderaan de pagina van de Game Time acties: “ORIGIN GAME TIME-DEMO’S ZIJN BEPERKT TOT EEN MAXIMUM VAN ÉÉN PER TITEL”

    1. Voor zover ik weet controleert Origin ook of je pc al ooit eens is gebruikt voor die demo (los van welk account je gebruikt)

    2. Rudy ik zit het nu gewoon te spelen. Het is wel grappig dat mijn gezin dat ik de vorige keer had gemaakt er nog in zit XD

    3. Moest er een wonder gebeuren en moest ik mijn mening volledig herzien ga ik die verschrikkelijke muziekjes wel uit het spel verbannen.

 2. Die 48 uur waar slaat dat op: – de tijd die je speelt of – de tijd die voorbij gegaan is nadat je het spel hebt gedownload?

  1. Voor zover ik weet gaat die tijd in zodra je Sims 4 voor het eerst opstart en loopt dan 48 uur lang door, ongeacht of je nou speelt of niet.

  1. Volgens mij moet het nog steeds werken wanneer je op de pagina klikt op de knop om het eerst te proberen. Geen idee of het nog steeds 48 uur is, maar het lijkt me in ieder geval nog een probeerversie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *