Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 48 uur lang gratis te proberen met Origin Game Time!

De Sims 4 is weer uit te proberen via de Origin Game Time actie! Hiermee heb je 48 uur lang de mogelijkheid om het hele spel gratis uit te testen, zonder dat je De Sims 4 hoeft aan te schaffen. Zeker aan te raden als je De Sims 4 nog niet hebt, maar wel nog twijfelt of je ‘m wel wil aanschaffen!

Update 3 september 2018: EA heeft de pagina met gratis games (waaronder de demo’s) inmiddels van Origin afgehaald. De Sims 4 is echter nog altijd gratis uit te proberen door naar de pagina van De Sims 4 zelf te gaan en dan Probeer eerst gratis te selecteren.

20 gedachtes over “De Sims 4 48 uur lang gratis te proberen met Origin Game Time!”

    1. Rudy

      Dat is helaas inderdaad zo. Er staat namelijk in de kleine lettertjes onderaan de pagina van de Game Time acties: “ORIGIN GAME TIME-DEMO’S ZIJN BEPERKT TOT EEN MAXIMUM VAN ÉÉN PER TITEL”

    1. Rudy

      Volgens mij moet het nog steeds werken wanneer je op de pagina klikt op de knop om het eerst te proberen. Geen idee of het nog steeds 48 uur is, maar het lijkt me in ieder geval nog een probeerversie

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>