Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Beleef het Samen

De Sims 4 Beleef het Samen: Schapen in Windenburg

Schapen in Windenburg

De afgelopen dagen heeft SimGuruLyndsay al enkele vragen van fans beantwoord en één daarvan hield in dat ze heeft bevestigd dat er zowel schapen als duiven te zien zullen zijn als achtergrondeffect in Windenburg. Zeker over de schapen waren de fans best enthousiast en daarom heeft SimGuruLyndsay besloten nu deze nieuwe screen van Windenburg te delen met op de heuvel op de achtergrond de langverwachte schapen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>