Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Beleef het Samen

De Sims 4 Beleef het Samen: Twee nieuwe renders van clubs!

De Sims 4 Beleef het Samen De Sims 4 Beleef het Samen

Clubs staan straks centraal in De Sims 4 Beleef het Samen en vandaar dat het team van The Sims ook deze renders van twee mogelijke clubs heeft gepost op Instagram. Aan de linkerkant zie je de Avants Guards en rechts The Regenerates.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>