Origin: 50% korting op vrijwel alles

Vandaag is er een nieuwe actie gestart op Origin waarbij je 50% korting kunt krijgen op vrijwel alles in de store. Gebruik daarvoor tijdens het afrekenen de kortingscode ORIGIN50 om de korting te kunnen verrekenen. De actie loopt door tot en met 22 september 19:00 uur.

Let wel dat de kortingscode niet geldt op pre-orders, dus werkt het niet in combinatie met De Sims 4 Stedelijk Leven!

| Origin: 50% korting |

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

1 reactie

  1. Ik krijg op de nieuwe origin site het niet voor elkaar om dingen in een winkelmandje te stoppen en verder te kijken naar producten. Alleen het product kopen en dat brengt me meteen naar een betaalpagina… Iemand ideeën?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *