Origin: Update 10.0.1 beschikbaar

Origin
De nieuwe look van Origin!

Ein-de-lijk is de update voor Origin uitgebracht die de vernieuwde layout voor iedereen beschikbaar maakt. De afgelopen maanden was de layout al wel gefaseerd te testen voor geïnteresseerden, maar het is goed om te zien dat het nu eindelijk uit die bèta-fase is. Met deze vernieuwing krijgt Origin namelijk een lekker moderne uitstraling (zie ook de screenshot hieronder) en is het de bedoeling dat het allemaal wat gebruiksvriendelijker wordt. (Extra feitje: je kunt nu ook 2.000 vrienden toevoegen in plaats van 100, mocht je al aan die limiet komen. 🙂 ) Meer over wat er allemaal veranderd is en waar het nu staat, staat uitgelegd in deze blogpost van EA. Om de update te installeren, hoef je Origin alleen maar op te starten, de update start dan automatisch.

Origin
De nieuwe look van Origin!

Maar al met al het zeker in het begin even wennen waar alles staat. Na het zelf al een aantal maanden te hebben gebruikt, vind ik het echter zeker een mooie vooruitgang. Wat vinden jullie ervan? Fijn, of toch liever het oude?

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

9 reacties

 1. Bij mij krijg ik hem niet eens gedownload. kan dus Origin nie gebruiken (het online).
  Heb geen windows 7, Vista. ligt het daaraan?

  1. Als je Origin op dit moment al geïnstalleerd hebt, zou het automatisch moeten updaten bij het opstarten. Start anders je pc even helemaal opnieuw op om er zeker van te zijn dat het daar niet aan ligt. Kan trouwens ook zijn dat je automatisch updaten ergens in de instellingen uit hebt gezet, dus controleer dat ook even.

   Mocht het anders echt niet werken, probeer het dan opnieuw maar gewoon opnieuw te downloaden en installeren: https://www.origin.com/nld/nl-nl/store/download

 2. Bij mij blijft de Origin webpage maar laden, is er iets nodig om die site te openen want heb net een nieuwe pc waar praktisch niks op geïnstalleerd staat nog.

   1. Naar die pagina ging ik ook inderdaad, maar het zwarte rondje blijft maar draaien en draaien :s Op mijn laptop werkt het wel om de pagina te laden, dus eens uitzoeken of ik iets nodig heb voor die site of niet.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *