Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Gerucht: Meer ‘griezelige pakketten’ voor De Sims 4 op komst

Meer 'griezelige pakketten' voor De Sims 4

De Sims 4 heeft iets met Halloween, zo lijkt het: want waar we vorig jaar nog De Sims 4 Griezelige Accessoires hadden, lijkt het erop dat dat dit jaar een vervolg gaat krijgen. Ilan Henry Eshkeri, componist van onder andere De Sims 4, heeft namelijk de bovenstaande tweet gepost waarbij hij vertelt ‘griezelige muziek voor een aantal griezelige pakketten voor De Sims 4‘ te hebben opgenomen. Of het hierbij om een game pack, accessoirespakket of zelfs uitbreiding gaat, is niet duidelijk, maar lang zou het niet moeten duren volgens Eshkeri.

In ieder geval was de tweet niet het enige. Hierbij postte hij namelijk ook dit muziekfragment:

Update 21:05 uur – Het muziekfragment is inmiddels verwijderd en alle geüploade video’s op YouTube daarvan zijn offline gehaald door EA…

Met dank aan SimCookie voor de tip!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>