Community blog: Simmer in de schijnwerper – het leukste aan de Simming-community!

follyfoot_2

We zetten Simmers een week lang in het zonnetje voor het 17-jarig jubileum van De Sims. Vandaag draait alles om het delen van liefde. We hebben contact gelegd met verschillende leden van de community, van content makers tot social media-vlinders om ze te vragen wat ze het leukste vinden aan de Simmer-community en dit is wat ze ons vertelden!

OhMyHemsworth
Afbeelding van forum-gebruiker OhMyHemsworth

Lifesimmer – Waar moet ik beginnen? Wat ik het fijne vind aan de community is dat iedereen zo openstaat voor de verschillende levensstijlen van anderen. Ik heb nog nooit een gaming community gezien waarin mensen zo warm, vriendelijk en menselijk tegenover elkaar zijn. Dat is denk ik de beste manier om het te omschrijven, niemand oordeelt over de problemen van anderen. Praktisch iedereen is warm en meelevend.

Iron Seagull >- Ik vind het geweldig dat de community zo divers is. Deze community is uniek in zijn soort. Ik speel graag platform en racegames, maar die genres trekken vaak een zelfde soort publiek aan. De Sims spreekt echter mensen uit alle lagen van de samenleving aan! De Sims biedt verschillende manieren om te spelen en de community weerspiegelt dat.. Het is heel interessant om te zien hoe deze levenssimulatie zo’n breed publiek weet te boeien.

Sc3niX
Afbeelding van forum-gebruiker Sc3niX

James Turner – De passie, iedereen doet moeite voor elkaar en de game en ze willen allemaal het beste. Het is één van de weinige gamingcommunity’s die echt samen wil werken om het tot een plek te maken waar iedereen het leuk heeft en zichzelf kan zijn.

BringTheParty – Ik hou van de Simming-community omdat hij zo uniek is. Toen ik de game voor de eerste keer begon te spelen snapte ik nog niet hoe multidimensionaal hij was. Van tevoren zag ik alleen de eerste laag van de game, maar toen ik de fora bezocht en vrienden maakte bouwde ik een soort familieband met de community op. We werken allemaal aan één doel en dat is om een geweldige game nóg beter te maken. De community heeft uitdagingen en verschillende manieren om de game te spelen ontwikkeld en dat vind ik echt geweldig.

AuzzPanda
Afbeelding van forum-gebruiker AuzzPanda

Cinderellimouse – Er zijn eigenlijk een paar dingen. Het eerste is dat we zoveel lol kunnen hebben op Twitter en een beetje met elkaar dollen. Het is leuk om te speculeren over nieuwe content of om ‘het weg te lachen als dingen niet helemaal goed zijn gegaan’. Ten tweede hebben we een bijzondere community! Soms lijkt het net alsof we doorlopend ruzie maken met elkaar, maar als iemand iets plaatst en om hulp vraagt zijn er altijd mensen die te hulp schieten en advies geven. Tot slot zijn er zoveel creatieve mensen die het geweldig vinden om hun gameplay, content en ideeën te delen dat er altijd wel iets nieuws valt te ontdekken.

BlackEssence – Ik heb de Simming-community de afgelopen 17 jaar zo veel zien veranderen en net zoals bij een hechte familie of groep vrienden, hebben we ups en downs gehad die op de één of andere manier hebben geholpen ons te ontwikkelen als gamers en Simmers. Één van de beste aspecten aan de Sims-community is het contact leggen met anderen, mensen van ALLE leeftijden die de game spelen, die wellicht niet dezelfde interesses hebben als jij, maar waarmee je door het delen van levensgebeurtenissen, zowel goede als slechte, een mentale en sociale band opbouwt. De Sims helpen bij het bieden van een gemeenschappelijk en empathisch platform dat spelers samenbrengt om van elkaars goede en zwakke punten te leren. Hoe dan ook, de community is altijd een plek geweest waar nieuwe en oude Simmers prachtige vriendschappen kunnen opbouwen die net zo lang meegaan als de Plumbobs blijven stralen!

follyfoot_2
Afbeelding van forum-gebruiker Follyfoot

Doornebuzz – Wat ik het leukste vind aan de Simming-community is de creativiteit van iedereen. Of het nu verhaalvertellers, bouwers of makers van content zijn: iedereen is zo getalenteerd en inspirerend. Verhaalvertellers hebben een aantal van de beste verhalen verzonnen die ik ooit heb gelezen. Één van die mensen die ik erg goed heb leren kennen heeft zelfs een boek geschreven en uitgebracht!

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *