The Sims 4 Bowling Night Stuff wordt naam tiende accessoirespakket

Wie zich de kwartaalteaser van begin januari nog kan herinneren, weet dat we ergens dit kwartaal nog een accessoirespakket voor De Sims 4 rondom bowling gaan krijgen. Sindsdien is het stil gebleven, maar vandaag is daar (een hele kleine) verandering in gekomen. De fansite The Sims Style heeft op Synnex immers gevonden dat de officiële Engelse naam van het pakket The Sims 4 Bowling Night Stuff zal gaan worden, wat letterlijk in het Nederlands iets simpels als De Sims 4 Bowling Nacht Accessoires betekent. Laten we dus maar hopen dat de echte naam iets originelers wordt!

Overigens duurt maart – en daarmee ook dit kwartaal – inmiddels nog maar twee weken, dus moet er volgende week haast wel een officiële aankondiging van het accessoirespakket komen waarna het pakket de week erop, op dinsdag 28 maart 2017, uit moet komen. Snel hebben we dus meer duidelijkheid.

Update 22 maart 2017 – Nu De Sims 4 Bowlingavond Accessoires ook officieel is aangekondigd is ook bekend geworden dat de releasedatum niet 28 maart is, maar juist een dag later.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *