Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Ouderschap

De Sims 4 Ouderschap: Eerste screenshots!

Elelunicy heeft eerder vandaag de eerste vier screenshots gedeeld van het vijfde Game Pack voor De Sims 4. Daarbij wordt ook ‘The Sims 4 Parenthood‘ als officiële Engelstalige naam van het pakket genoemd, wat in het Nederlands iets als ‘De Sims 4 Ouderschap‘ zou moeten worden. Of dat waar is, zal vanavond nog wel blijken wanneer het pakket officieel zal worden aangekondigd.

Zoals verder uit de gelekte screenshots blijkt, lijkt het opvoeden van peuters, kinderen en tieners het belangrijkste aspect van het spel te worden. Onlogisch is dat niet gezien we al weten dat ‘parenting‘ (Nederlands: opvoeden) een nieuwe vaardigheid zal gaan worden. Waarschijnlijk zullen we deze screenshots vanavond opnieuw wel voorbij zien komen, maar dan in volledige grootte.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>