Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Ouderschap

SimGuruLakshmi toont nieuwe kleding en haarstijlen uit vijfde Game Pack

SimGuruLakshmi heeft nu, net zoals SimGuruNinja en SimGuruPJ dat afgelopen week al deden, haar avatar op Twitter aangepast voor het vijfde Game Pack voor De Sims 4. In tegenstelling tot haar voorgangers laat SimGuruLakshmi echter wat meer zien van de nieuwe kleding en haarstijlen uit Creëer-een-Sim:

SimGuruLakshmi

Zoals eerder vandaag al duidelijk werd, komt morgen de officiële aankondiging van het Game Pack. Dan krijgen we vast ook meer te zien van het pakket.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>