Community blog: Er komt nieuwe content naar consoles

We wisten al sinds de aankondiging van De Sims 4 voor de Xbox One en PlayStation 4 dat het accessoirespakket De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires als eerste pakket naar de consoles zou gaan komen. Over andere pakketten werd nog niet gesproken, naast dat die ‘op een later moment’ zouden volgen.

Vandaag komt daar echter al meer duidelijk over; het uitbreidingspakket Stedelijk Leven, het game pack Vampieren en het accessoirespakket Vintage Glamour Accessoires zullen namelijk alle drie ook vanaf de release op 17 november 2017 te verkrijgen zijn. Tevens zullen ze alle drie in een bundel te verkrijgen zijn.

Met de aankondiging dat De Sims 4 naar Xbox One en PlayStation 4 komt op 17 november 2017 wilden we jullie meer vertellen over de extra content die je kunt verwachten op de dag van de lancering! We weten dat jullie graag extra materiaal willen hebben om jullie verhalen te vertellen. Daarom kondigen we aan dat je de volgende DLC kunt aanschaffen vanaf 17 november 2017.

Alle DLC die naar De Sims 4 Console komt

De Sims 4 Perfecte Patio Accessoires

Dit pakket is perfect voor Sims die hun terras op willen vrolijken. Maak er een ontspannende ruimte van, waar je kunt barbecueën met vrienden en lekker kunt relaxen in modieuze, casual kleding. Een stressvolle dag gehad op het werk? Voel de stress wegvloeien in dat gloednieuwe bubbelbad. En als je niet van bubbelbaden houdt, kun je ook lekker naast het zwembad relaxen op stijlvolle meubels.

De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires

Heeft jouw Sim een wat geraffineerdere smaak of een voorliefde voor een klassieke stijl? Willen je Sims liever niet schoonmaken en koken maar meer tijd hebben om te genieten van alles wat het leven te bieden heeft? Dan kunnen ze hun dromen verwezenlijken met De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires*. Bouwers kunnen hun geluk op met luxueuze nieuwe voorwerpen, zoals de nieuwe kaptafel, 16e-eeuwse Monte Vista globebar en zelfs een stijlvolle gouden giraffelamp. Geraffineerde Sims die zich liever niet verlagen tot huishoudelijke klusjes kunnen de butler NPC inhuren. Die neemt je al het werk uit handen, en wie weet ontdek je wel interessante karaktertrekjes naarmate je je butler beter leert kennen.

De Sims 4 Vampieren

Sims die gek zijn op het bovennatuurlijke kunnen niet leven zonder De Sims 4 Vampieren*. Je kunt je Sims veranderen in machtige vampiers, onsterfelijk worden en de griezelige wereld van Forgotten Hollow verkennen, waar de nacht wat langer duurt dan in andere werelden. Maak de perfecte vampier met het gloednieuwe Creëer-een-Sim. Kies voor de nieuwe ‘duistere vorm’ en heel veel nieuwe outfits en accessoires. Ontgrendel unieke krachten, waarmee je vampier-Sims tal van bovennatuurlijke vaardigheden krijgen.

De Sims 4 Stedelijk Leven

Zijn jouw Sims het leven buiten de stad zat? Dan zijn ze met De Sims 4 Stedelijk Leven* aan het juiste adres. Geniet van de prachtige, nieuwe stad San Myshuno: ontmoet nieuwe vrienden, probeer nieuwe carrières, vermaak je op festivals en vind het appartement (of penthouse) van je dromen! Er vinden festivals plaats in jouw buurt, zodat je Sims kunnen genieten van nieuwe activiteiten en voedsel. Ze kunnen zelfs het exclusieve shirt van het festival kopen om het initiatief te ondersteunen. Speel basketbal met vrienden en ga naar de plaatselijke karaokebar voor een dolle avond uit.

De DLC zal tevens in een bundel te verkrijgen zijn

De Sims 4 Stedelijk Leven, De Sim 4 Vampieren en De Sims 4 Vintage Glamour Accessoires zijn ook verkrijgbaar als bundel, wereldwijd vanaf 17 november 2017. Voor meer informatie over De Sims 4 op Xbox One en PlayStation 4 kun je terecht op ons .

TheSims.com

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *