Herhaling Creëer-een-Huisdier live stream De Sims 4 Honden en Katten

Na de Creëer-een-Huisdier trailer en community blog van eerder vandaag krijgen we deze week ook nog een live stream! Donderdagavond 12 oktober 2017 om 20:00 uur Nederlandse tijd begint het namelijk en in ongeveer een uurtje tijd zullen SimGuruJM en SimGuruRomeo je dan alles vertellen over de Creëer-een-Huisdier-tool uit De Sims 4 Honden en Katten:

Update 12 oktober 2017 21:45 uur: herhaling geplaatst.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

3 reacties

  1. het veel mijn erg tegen ik had meer verwacht ik had ook wel dieren puletjes willen zien en de wereld dit werd mijn te lang alleen maar katen en honden

    1. De wereld en dergelijke komt nog bij latere stream. Het probleem bij zo’n eerste stream is dat nu ze maar vrij weinig mogen laten zien, dus vandaar dat het een redelijk eentonige live stream wordt zo

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *