Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 Honden en Katten

Creëer-een-Huisdier gameplay trailer voor De Sims 4 Honden en Katten

Zojuist is de tweede trailer voor De Sims 4 Honden en Katten uitgebracht. Ditmaal gaat het over de Creëer-een-Huisdier-tool en alle nieuwe mogelijkheden daarbij van de verschillende eigenschappen die je een huisdier kunt geven tot de manieren waarop je hun uiterlijk kunt aanpassen:

Een gedachte over “Creëer-een-Huisdier gameplay trailer voor De Sims 4 Honden en Katten”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>