Community blog: Word wild met De Sims 4 Jungle Avonturen

De Sims 4 Jungle Avonturen

Het is het nieuwe game pack vol leuke ontdekkingen.

Heb je zin om iets nieuws te verkennen? Misschien wel iets exotisch? Dan hoef je niet verder te kijken! We zijn verheugd aan te kondigen dat De Sims 4 Jungle Avonturen op 27 februari op PC en Mac wordt uitgebracht! In De Sims 4 Jungle Avonturen kun je je Sims op een mysterieuze tocht sturen, een onbekende cultuur laten ontdekken en naar een unieke wildernis laten reizen. Er valt zoveel te ontdekken! Hier is een voorproefje van het plezier dat je Sims gaan beleven!

De Sims 4 Jungle Avonturen

In dit pack reizen je Sims naar een ver land, Selvadorada. Ze kunnen de jungle verkennen, geen steen (of verborgen poel) onberoerd laten, oeroude relikwieën ontdekken en nog veel meer. Als extra dot plezier vinden je Sims een verborgen tempel, waar ze naar binnen kunnen gaan om de mysterieuze vertrekken te verkennen. De weg van een avonturier is geplaveid met grote schatten en gevaren. Kijk uit voor dat rotsblok!

De Sims 4 Jungle Avonturen

Niet in de stemming voor knotsgekke avonturen, maar mag het allemaal wel wat pittiger? Je Sims kunnen traditionele gerechten proeven, zich op de dansvloer uitleven met nieuwe muziek en zich uitdossen in kleurrijke klederdracht. Ze kunnen ook kostbare voorwerpen opgraven en onderzoeken die ze mogen meenemen om thuis mee te pronken. Graven ze iets ouds, moois of zelf mystieks op? Misschien wel alle drie, maar kijk uit voor namaakvoorwerpen, die zijn totaal waardeloos!

De Sims 4 Jungle Avonturen

Tja, we weten dat dit allemaal supervermakelijk klinkt, maar geen avontuur is zonder risico’s, toch? Houd er rekening mee dat je Sims op hun tochten moeten oppassen voor bijen, giftige spinnen en andere dodelijke beesten. En laten we ook ander natuurgeweld niet vergeten. Zeg niet dat we je niet hebben gewaarschuwd!

De Sims 4 Jungle Avonturen

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *