Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

De Sims 4 komt morgen met een verrassing!

Na een lange periode van stilte gaat er morgen eindelijk iets gebeuren! Zojuist is namelijk aangekondigd dat we morgen ‘iets’ op YouTube mogen verwachten waarbij ook de onderstaande teaser is gedeeld:

Met de vogelverschrikker en de verkleurde bladderen op de achtergrond lijkt me dat toch een sterke hint naar een seizoenen-uitbreidingspakket. Met EA Play in aantocht waar we sowieso meer te weten zouden komen over de volgende De Sims 4 ervaring, zou een aankondiging nu ook nog niet eens zo gek zijn. We zullen het morgenavond rond 19:00 uur in ieder geval gaan zien!

6 gedachtes over “De Sims 4 komt morgen met een verrassing!”

  1. Joep

    Ik hoop seizoenen-uitbreiding, maar je weet het maar nooit (en tegenwoordig) met EA. Maar kan ook boerderij-gamepack zijn, hoop dat ze dat combineren (net als vele comments op SIMSVIP)

  2. Luc Nefario en Freekje

    Hopelijk is het seizoenen met weer enz., kan de droogte in Center City (mijn sims wereld) eindelijk eindigen! Hopelijk doen ze er wat natuurrampen bij zoals aardbevingen en orkanen en dat de stroom uitvalt enz.! Een man mag dromen

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>