Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims Mobile

Zomercompetitie evenement gestart in De Sims Mobile

Dit weekend loopt in De Sims Mobile het Zomercompetitie evenement. Tijdens dit evenement kun je speciale Troostprijskisten kopen tegen inlevering van Deelnamelintjes die nu tijdelijk te verzamelen zijn op de volgende manieren:

  • Door het voltooien van de speciale Zomercompetitie missies.
  • Door het voltooien van een van de twee tijdelijke evenementen (Competitief eten en Competitieve geest groeien).
  • Soms bij het voltooien van overige evenementen.

De hoofdprijs is ditmaal een dartbord dat we ook al kennen vanuit De Sims 4 Beleef het Samen, al is de inhoud van een kist vergelijkbaar met veel voorgaande evenementen weer willekeurig. Voor Simmers die alle tijdelijke missies voltooien is er wel gegarandeerd de ‘Sapschenker’.

2 gedachtes over “Zomercompetitie evenement gestart in De Sims Mobile”

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>