De Sims 4 Beleef het Samen komt naar de console

De Sims 4 Beleef het Samen

Na De Sims 4 Stedelijk Leven, Aan het Werk en Honden en Katten kunnen Simmers op de PlayStation 4 en Xbox One binnenkort ook aan de slag met De Sims 4 Beleef het Samen, het tweede uitbreidingspakket van De Sims 4. Lang hoeven we er ditmaal niet op te wachten: 11 september 2018 komt het pakket namelijk al uit.

In Beleef het Samen staan clubs centraal. Met clubs kunnen Sims gezamenlijk activiteiten ondernemen in Windenburg, de nieuwe wereld gebaseerd op het noorden van Europa. Iedere club heeft zo zijn eigen regels en voorkeuren die je als leider helemaal zelf naar wens kunt aanpassen.

Dit zijn tien dingen om je op te verheugen.

Er is van alles dat goed samengaat. Pindakaas en chocolade. Katten en memes. Bejaarden en cruises. De Sims 4 Beleef het Samen en consoles. Hè, wat? Jazeker, Simmers. Zet je schrap voor clubs, een nieuwe wereld en nog veel meer, want het komt naar Xbox One en PlayStation 4 op 11 september 2018!

Er zijn tal van redenen waarom we denken dat jullie dit pakket leuk zullen vinden, maar laten we beginnen met deze tien:

1. Sims kunnen nu lid worden van clubs, en dat zorgt voor drama.

We komen binnenkort met meer info over clubs, maar laten we het nu even over kattenkwaad hebben. Gewoon lid zijn van een club is heel leuk en zo, maar er zijn heel veel manieren om streken uit te halen. Kies bijvoorbeeld een onschuldig uitziende club (zoals de door eten geobsedeerde Bovenlagers), zet dan een nieuwe club op en stel hun clubactiviteiten in om de andere club te pesten en te kwellen. Laat de pret beginnen!

2. Je kunt clubbijeenkomsten aangrijpen om de boel te laten schoonmaken.

Jouw clubs, jouw regels. Tijdens clubbijeenkomsten volgen Sims de regels van de club, die jij hebt bepaald. Dus als je je club vertelt om te tuinieren, huishoudelijke voorwerpen te repareren, aanrechten schoon te maken en te koken, dan is dat precies wat ze zullen doen! Nodig je club uit voor wat lunch en schoonmaakwerk. Echt, ze zullen de grootste lol hebben.

3. Nachtclubs zijn de nieuwe hotspots.

Er zijn tal van nieuwe draaitafels en verschillende mogelijkheden om ze aan te passen. Zet je nachtclub vol met tv’s tijdens het draaien om het volledige effect te zien: met Telesplosie kan de DJ de televisies in de ruimte overnemen voor een onvergetelijk optreden.

4. Twee woorden: nachtelijke dancefeesten.

Hoewel de ruïnes er misschien een beetje vervallen uitzien, vormen ze de perfecte plek om ’s avonds met je liefje heen te sluipen. Je krijgt de beschikking over een draaitafel en bar, maar jij moet voor het feest zorgen. Nodig de hele buurt uit!

De Sims 4 Beleef het Samen

5. Kleed je slecht geklede buren aan met behulp van de inloopkast.

Over buren gesproken, ben jij die slonzig geklede buren zat? Dat geeft niet, niet iedereen heeft jouw chique gevoel voor stijl. Daar is een oplossing voor! Koop een van de nieuwe inloopkasten, nodig de buren uit en geef ze nieuwe outfits. Klaar is Kees! Magische mode.

6. De ridderoutfits zijn beschikbaar.

In ander niet zo modieus nieuws: maffe kostuums zijn altijd populair bij Sims. Kleed je favoriete herrieschopper in een prachtig harnas, zodat je Sim incognito door de stad kan rammelen. Of pak een drankje tijdens Riddernacht met een groep gepantserde mafkezen.

7. Windenberg heeft een griezelige geschiedenis.

Tip: er zijn een aantal spectaculaire geestverschijningen in Windenburg, de nieuwe wereld die je kunt ontdekken in dit pack. Bezoek het Van Spooksma Landgoed om meer te weten te komen over het oude echtpaar dat daar stierf in het heggendoolhof of ga naar de plaatselijke kroeg voor Spookavond (zoals meidenavond maar met meer spoken. Je snapt het wel).

8. Behaal met jouw Sim en diens beste vrienden het maximale niveau van een moeilijke vaardigheid

We gaan later verder in op vaardigheden, maar vorm om te beginnen een club club, vertel ze om een activiteit met betrekking tot die vaardigheid uit te voeren en geef de clubpunten uit om voordelen te kopen om de vaardigheid te verbeteren. Je Sims zullen in een mum van tijd ware meesters zijn!

9. Speel nieuwe spelletjes met je Sims. Heel meta.

Er zijn veel manieren om je vrije tijd door te brengen! Stuur Sims naar de kroeg om arcadegames te spelen, te darten of een potje tafelvoetbal te spelen. Er is ook een bordspel dat fans van De Sims 2 misschien wel herkennen: Maak De Lama Niet Wakker.

De Sims 4 Beleef het Samen

10. Vraag de barista om een perfect gemaakte cafeïnestoot.

Na deze hele lijst te hebben gelezen kunnen jij en je Sims vast wel een opkikker gebruiken. Als je Sims in Beleef het Samen ’s avonds laat een beetje beginnen in te kakken, haast je dan naar de koffietent en bestel een drankje dat ze de hele nacht op de been houdt. Of het nu een latte, cappuccino, of Americano is, je Sims stuiteren binnen de kortste tijd weer van de energie!

We zijn heel benieuwd wat voor gekke clubs jullie zullen maken, welke absurde gebouwen jullie zullen bedenken en welke leuke verhalen jullie zullen vertellen met De Sims 4 Beleef het Samen, verkrijgbaar vanaf 11 september 2018.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *