De Sims 4 op de console krijgt volgende week nieuwe update

De Sims 4 Caribische update

De Sims 4 op de PlayStation 4 en Xbox One loopt qua updates en content inmiddels alweer wat achter op de pc, dus was het eventjes wachten op de volgende update. De datum ervan staat nu vast op volgende week donderdag 6 september 2018 rond 19:00 uur Nederlandse tijd, zo laat SimGuruLegacy weten. De update bevat bijvoorbeeld de Caribische update met aardig wat Caribische kleding en meubels, verschillende schuifdeuren en een plafondventilator – de zomer is helaas dan wel grotendeels voorbij inmiddels – en de glazen daken uit de Jaargetijden update. Ook de Galerij krijgt wat nieuwe kavels en huishoudens, maar daar zijn verder niet heel veel details over gegeven.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

2 reacties

  1. De glazen daken bij de sims 4 console geven het nare effect van continue bewegende schaduw lijnen op de grond. Ook als de camera en tijd stil staat. Dit is heel vervelend tijdens het bouwen en spelen. Verder vind ik de glazen daken echt geweldig.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *