Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4 en De Sims 4 Word Beroemd

Vanavond tweede Maxis Monthly en De Sims 4 Word Beroemd livestream

Vanavond staan er niet één maar twee verschillende livestreams op het programma. Om 20:00 uur Nederlandse tijd wordt eerst afgetrapt met de tweede Maxis Monthly. In deze maandelijkse show kijkt SimGuruKate samen met andere SimGuru’s terug op de afgelopen maand en wordt er ook vooruitgeblikt op wat er komen gaat. Nadat het terreingereedschap en de nieuwe style influencer carrière werden geteased in de vorige Maxis Monthly staat ons ook ditmaal een teaser te wachten voor een nieuwe feature uit de komende update. Zoals ook gemeld zal niet zo spectaculair zijn als het terreingereedschap bijvoorbeeld, dus we zullen zien.

Na een half uurtje zal de livestream overgaan in de tweede livestream van het uitbreidingspakket De Sims 4 Word Beroemd. Deze livestream die oorspronkelijk op afgelopen vrijdag stond gepland, gaat dieper in op het reputatiesysteem uit het uitbreidingspakket. Het pakket draait immers om beroemdheid en tijdens deze livestream wordt dan ook duidelijker uitgelicht wat beroemd zijn allemaal inhoudt en hoe je het vergaart. Deze livestream duurt grofweg anderhalf uur.

Beide livestreams kun je vanavond hieronder bekijken. Na afloop zullen we hier ook de herhaling plaatsen voor degene die het hebben moeten missen.

Update: beide herhalingen staan inmiddels online.

Als je cookies van derden blokkeert (in Google Chrome in ieder geval) kan het zijn dat de stream niet laadt. In dat geval kun je altijd nog direct op Twitch terecht.

Een gedachte over “Vanavond tweede Maxis Monthly en De Sims 4 Word Beroemd livestream”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>