Luister naar de tweede Maxis podcast over bugs

Sul Sul Maxis Podcast

Eind april kwam Maxis met de eerste podcast waarin SimGuruGrant, de SimGuru achter het idee, general manager SimGuruLyndsay interviewde. Dit weekend is een nieuwe podcast uitgebracht waarin ditmaal bugs centraal staan. SimGuruGrant praat daarover met SimGuruRomeo en SimGuruMatt, en vraagt ze onder andere over hun favoriete bugs in de franchise and hoe de SimGuru’s ze hebben opgelost.

Best Bugs with guests, Matt Yang and Antonio Romeo. Learn about a handful of our favorite bugs, what happened, what they looked like.

De podcast kan hierboven worden beluisterd of op iTunes, Spotify en Stitcher. Zoals al duidelijk werd bij het uitbrengen van de eerste podcast zijn de podcasts ‘tijdloos’ en gaan ze dus niet zo zeer in op de huidige ontwikkelingen binnen de franchise.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *