Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Luister naar de tweede Maxis podcast over bugs

Luister naar de tweede podcast van Maxis waarin ditmaal over bugs wordt gepraat. Wat zijn bijvoorbeeld de favoriete bugs van de SimGuru’s en hoe hebben ze ze opgelost?

Eind april kwam Maxis met de eerste podcast waarin SimGuruGrant, de SimGuru achter het idee, general manager SimGuruLyndsay interviewde. Dit weekend is een nieuwe podcast uitgebracht waarin ditmaal bugs centraal staan. SimGuruGrant praat daarover met SimGuruRomeo en SimGuruMatt, en vraagt ze onder andere over hun favoriete bugs in de franchise and hoe de SimGuru’s ze hebben opgelost.

Best Bugs with guests, Matt Yang and Antonio Romeo. Learn about a handful of our favorite bugs, what happened, what they looked like.

De podcast kan hierboven worden beluisterd of op iTunes, Spotify en Stitcher. Zoals al duidelijk werd bij het uitbrengen van de eerste podcast zijn de podcasts ‘tijdloos’ en gaan ze dus niet zo zeer in op de huidige ontwikkelingen binnen de franchise.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>