Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Luister naar de eerste Maxis podcast

Ook Maxis komt met haar eigen podcast. In deze eerste podcast interviewt SimGuruGrant SimGuruLyndsay, de general manager van de De Sims-franchise.

Podcasts zijn vandaag de dag bijna niet meer weg te denken uit ons digitale leven en ook Maxis komt nu met haar eigen variant. SimGuruGrant, de bedenker van het idee, interviewt in deze eerste podcast SimGuruLyndsay, de general manager van de gehele De Sims-franchise. In deze eerste podcast kom je meer te weten over de rol van Lyndsay en wat haar favorieten uit de franchise zijn.

De podcasts zijn voornamelijk bedoeld om meer te weten te komen over de ontwikkeling van De Sims. Ze zijn ‘tijdloos’ zoals SimGuruGrant het zelf noemt en gaan dus niet te veel in op de algemene ontwikkelingen. Verwacht dus geen teasers of iets dergelijks.

Als het goed is kun je de podcast hieronder beluisteren. Ook kun je het hier in iTunes beluisteren.

Join Grant Rodiek from Maxis for a trip through the history of The Sims with Sim Guru Lyndsay about the characters and stories from The Sims 2.

Als het idee aanslaat, dan zal er regelmatig een podcast komen. De eerste paar podcasts staan in ieder geval al gepland. Data worden nog niet gegeven, maar die zie je tegen die tijd vanzelf wel verschijnen op onze homepage.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>