Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

Herhaling Maxis Monthly met nieuwe content in teken van vijfde verjaardag De Sims 4

Begin september bestaat De Sims 4 vijf jaar. Om dat te vieren krijgt het basisspel nieuwe content.

Komende maandag 2 september 2019 bestaat De Sims 4 precies vijf jaar! Hoewel de verjaardagen van de individuele spellen normaliter nooit zo uitgebreid gevierd worden, wordt voor deze bijzondere mijlpaal een uitzondering gemaakt. SimGuruFrost heeft namelijk laten weten dat het basisspel verschillende nieuwe kledingstukken en voorwerpen voor bouwen gaat krijgen.

Zoals gebruikelijk wordt nieuwe content voor het basisspel eerst getoond tijdens de Maxis Monthly. Ditmaal zal die op dinsdag 3 september plaatsvinden en beginnen om 20:00 uur Nederlandse tijd. De livestream van grofweg een halfuur zal tegen die tijd in deze post en op onze homepage live te volgen zijn. De releasedatum van de update is nog niet officieel bekendgemaakt, al lijkt de donderdag erna het meest waarschijnlijk. De dinsdag erna komt De Sims 4 Magisch Rijk immers uit.

Update 4 september 2019: de herhaling staat inmiddels online.

Firemonkeys

Naast de nieuwe content voor De Sims 4 staat er ook een videoboodschap van Firemonkeys gepland. Firemonkeys is de studio verantwoordelijk voor De Sims FreePlay en recentelijk ook De Sims Mobile. Over de precieze inhoud van de video is echter nog niets bekend op het moment van schrijven.

Herhaling

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>