De Sims 4 Moschino vanaf nu verkrijgbaar op de console

De Sims 4 Moschino

Zojuist is met De Sims 4 Moschino het volgende accessoirespakket uitgebracht op de PlayStation 4 en Xbox One. Zoals de naam al aangeeft – voor zover de naam je al iets zegt dan natuurlijk – draait dit accessoirespakket om Moschino, een Italiaans modehuis. Dat betekent ‘modieuze’ kleding en om dat aan te vullen een bijpassende modefotograaf carrière. Meer over dit pakket lees je in onze review.

De Sims 4: Moschino Accesoirespakket is nu beschikbaar op Console

Simmers, een van onze spannendste samenwerkingen is eindelijk beschikbaar op console. Je kunt  De Sims 4: Moschino Accesoirespakket nu verkrijgen op de PlayStation®4 en de Xbox One, en we hopen dat jullie klaar zijn om lekker in de weer te gaan met mode. Lees verder om alles te weten te komen over wat je Sims krijgen met dit stijlvolle pakket.

Als eerste bevat dit speciale pakket kledingstukken uit de Moschino-capsulecollectie geïnspireerd door De Sims! Daarnaast vind je in de kledingkast van je Sim confectiekleding van Moschino, inclusief stijlen uit voorgaande collecties. Geef je Sims een trendy look waarmee ze overal de show stelen en ontwikkel hun artistieke vaardigheden met de freelance carrière van modefotograaf.

Leg Je Sims Vast

Als freelance modefotograaf is je Sim in een flits (snap je ‘m?) succesvol. Door geweldige opdrachten van grote klanten, kan je Sim een succesvolle carrière beginnen, een luxe leventje leiden en inspiratie opdoen voor zijn of haar nieuwe, grote campagne. Stel een collectie samen, selecteer het beste onderwerp en vind dan de juiste invalshoek om de opvallende looks te fotograferen. Gebruik filters en verschillende poses om hoogwaardige foto’s te krijgen en de fotografievaardigheid van je Sim te verbeteren. Haal deadlines, zorg dat klanten tevreden blijven en zie hoe jouw Sim naar de top van de industrie klimt.

Bouw Een Prachtige Studio

Wek de fotostudio van je Sim tot leven, waar de spotlight en de druk groots zijn. Richt hem in met foto’s, meubels, decoraties en persoonlijke details om in een inspirerende omgeving het beste werk van je Sim te creëren. En als je Sim een Modestudioset kan bemachtigen, is de keuze tussen bewegende achtergronden reuze. Daarmee laat jij je foto’s echt knallen!

Laat je liefde voor de mode zien en ga aan de slag met de camera! De Sims 4 Het Moschino Accesoirespakket is nu beschikbaar op PlayStation 4 en Xbox One. De voorwerpen uit de Moschino-capsulecollectie zijn vanaf vandaag ook te vinden in De Sims FreePlay, en vanaf 11 september 2019 in De Sims Mobile.

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *