Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 4

SimGuruFrost toont nieuwe Halloween-outfits voor De Sims 4

Vanavond krijgt De Sims 4 een nieuwe update. Hoewel er geen Maxis Monthly gepland staat, bevat de update wel een klein nieuwigheidje, zo laat SimGuruFrost zien. Creëer-een-Sim wordt namelijk uitgebreid met twee nieuwe robotkostuums, een voor mannen en een voor vrouwen.

Uiteraard zijn de outfits voornamelijk bedoeld vanwege Halloween eind deze maand, maar ook bijvoorbeeld in een futuristisch restaurant zou het niet misstaan.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>