De Sims 4 stopt support voor macOS Lion

Nieuwe uiterlijk De Sims 4

Maxis heeft aangekondigd dat de support voor macOS Lion stopt met ingang van de komende update op 3 oktober 2019. Het besturingssysteem stamt uit 2011 en lijkt nu plaats te moeten maken om macOS Catalina dat later deze maand uitkomt, te kunnen ondersteunen, aldus Bluebellflora. Alle latere versies blijven voorlopig nog gewoon ondersteund.

In principe betekent dat niet veel anders dan dat het spel blijft werken zoals het dat nu doet. Alle pakketten tot en met De Sims 4 Magisch Rijk blijven dus ook speelbaar, maar eventuele bugs zullen ook niet meer verholpen worden. Wel zul je de automatische updates van het spel uit moeten zetten. Dat kan door in Origin op naar het menu OriginApplicatieinstellingenToepassing en dan Automatische spelupdates uit te zetten.

Tegelijkertijd betekent dat ook dat de volgende update voor De Sims 4 over twee dagen komt. Veel spectaculairs hoeven we overigens niet van de update te verwachten aangezien er geen Maxis Monthly of de release van een pakket gepland staat.

Information for Mac users running macOS Lion (10.7)

Dear Simmers,

We hope you’re all doing well. If you are a Mac user, please read the below!

If you currently play The Sims 4 and run macOS Lion (10.7) there will be important changes you need to know about. Starting next month, we will be unable to support macOS Lion (10.7). On October 3, 2019 we will release a patch update that will no longer support The Sims 4 on that operating system.

If you wish to continue playing the game while running macOS Lion (10.7), do not update The Sims 4 with the October 3 patch, or any future game patches. To prevent the update, you will need to disable automatic updates on Origin. This will allow you to continue playing the game, however, you will not receive any future updates for the base game or be able to play any additional packs released after October 3.

macOS Lion (10.7) Q&A

How do I disable automatic updates on Origin?

To disable Auto-Update in the Origin 9 client:

  • Go to the “Origin” drop-down menu and select “Preferences”
  • In the “General” section, under “Updates,” un-check the “Automatically keep my games up to date” option

This will prevent automatic updates from being applied to any Origin games you own. You will still be notified when updates are available, but you will need to manually choose to download updates. Make sure not to manually download The Sims 4 updates.

Will I have access to the Gallery if I don’t get any additional updates?

Yes, you will continue to have access to the Gallery where you can both upload and download content.

WIll my progress be saved if I don’t get updates?

Yes, your existing game-saves will be preserved.

Will I be able to continue playing with all the packs I own?

Yes, all packs that you have purchased and installed will still be installed. Any packs you have purchased and have not yet installed will still be available for download from the Origin client.

Which packs will I be able to play?

You will be able to play all released packs up to and including Realm of Magic.

EA_David
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *