Doe mee met de officiële De Sims 4 Klein Wonen bouwwedstrijd en maak kans op het accessoirespakket

De Sims 4 Klein Wonen

De Sims 4 Klein Wonen draait logischerwijs om het wonen in kleine huizen, een thema dat menig Simmer al vaker heeft gebruikt in bouwwedstrijden. In lijn met die trend organiseert SimGuruFrost nu een soortgelijke wedstrijd waarin tien codes voor het accessoirespakket worden vergeven. Bovendien zullen de winnaars worden uitgelicht tijdens de speciale Klein Wonen livestream voorafgaand aan de release.

Het enige wat je hoeft te doen om mee te dingen is een volledig functioneel huis voor minimaal één Sim te bouwen op een kavel van 20 bij 15. In tegenstelling tot het accessoirespakket maakt het dus niet uit uit hoeveel hokjes je huis bestaat, zolang het maar op deze kleinst mogelijke kavel past. Het maakt ook niet uit welke uitbreidingen je allemaal bezit, want om mee te doen heb je enkel het basisspel nodig. De cheat bb.moveobjects mag gewoon gebruikt worden, custom content en mods logischerwijs niet.

Je huis inzenden doe je vervolgens door het te uploaden naar de in-game galerij met als beschrijving de twee hashtags #TheSims4Contest en #TinyLivingContest. Simmers op de consoles kunnen daardoor helaas nog niet meedoen. Verder mag je maar maximaal één huis per account inzenden en dien je minimaal 18 jaar te zijn.

Lang de tijd heb je niet: de wedstrijd eindigt namelijk op dinsdagochtend 14 januari 2020 om 8:59 uur. De huizen worden beoordeeld op originaliteit (30 %), complexiteit (30 %) en uniekheid (40 %). Zie de link hieronder voor meer informatie over de wedstrijd.

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *