Uitslag tweede stemronde Creëer-een-Accessoirespakket project De Sims 4 bekend

Hobbyhemel
Hobbyhemel

Tijdens de feestdagen konden we stemmen op de grafische stijl voor het opkomende accessoirespakket voor De Sims 4 rondom hobby en kunst met breien als spelonderdeel. Vandaag is daar de uitslag van bekendgemaakt met als winnaar… hobbyhemel! De komende tijd zal men met deze stijl aan de gang gaan om concepten voor mogelijke kledingstukken voor het pakket te maken. Dat wordt namelijk het thema van de volgende stemronde die ergens eind deze maand van start zal gaan.

Tromgeroffel… de resultaten van de tweede stemronde zijn binnen

Sinds november helpen Simmers zoals jij ons vorm te geven aan het nieuwste Accessoirespakket door je stem te delen via De Sims-kanalen. Een paar weken geleden kozen jij en je medespelers voor het thema ‘Hobby en kunst’ met breien als het winnende spelonderdeel en nu hebben jullie een prachtige grafische stijl voor het nieuwe pakket geselecteerd! We hebben in deze ronde een verbazingwekkend aantal reacties ontvangen en de grafische stijl met de meeste stemmen was… Hobbyhemel!

Nu deze prachtige grafische stijl is geselecteerd, kunnen onze vormgevers aan de slag met het creëren van voorwerpen en kleding gebaseerd op Hobbyhemel, waar jullie in de volgende ronde op kunnen stemmen. Houd eind januari je ogen open als de derde stemronde van start gaat om te bepalen welke Creëer-een-Sim materialen in productie worden genomen!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *