Maxis onthult de zomer 2021 line-up van De Sims 4

De Sims 4

Vandaag heeft men een roadmap gedeeld die toont welke content voor De Sims 4 we de komende drie maanden, mei tot en met juli, mogen verwachten. Over het eerste pakket, de kit De Sims 4 Binnenplaats Oase, weten we inmiddels al vrijwel alles en was al bekend dat het morgen uit gaat komen. Daarna volgen nog een game pack en een uitbreidingspakket.

Het gegeven dat er na De Sims 4 Binnenplaats Oase een game pack zou komen was al bekend, al weten we daar nu wel iets meer over. Het brengt namelijk een “coole nieuwe carrière”. Als laatste worden de komende drie maanden afgesloten met een nieuw uitbreidingspakket dat zich richt op het “een worden met de natuur”. Ook hier blijft het een tamelijk vage beschrijving. Bovendien zullen we waarschijnlijk ook nog wel even moet wachten voordat dat zal worden verhelderd. Misschien dat dat zelfs pas tijdens EA Play Live op 22 juli of kort daarvoor zal zijn.

Qua gratis content mogen we op de eerste plaats drie updates verwachten. Ook kunnen we een virtueel blokfeest verwachten rondom de Pride maand – juni – en een speciaal zomers evenement rondom De Sims. Over beiden is momenteel nog weinig te zeggen, maar misschien dat morgen meer informatie volgt. Om 20:00 uur ’s avonds begint dan namelijk een nieuwe Inside Maxis livestream. Tegen die tijd zal die hier te volgen zijn.

Inside Maxis 18 mei 2021

De Sims onthult de Summer of Sims-roadmap

Maandag 17 mei 2021 – EA en Maxis onthullen vandaag de Summer of Sims-roadmap voor De Sims 4, waarmee spelers een voorproefje krijgen van toffe content en activiteiten waar ze deze zomer naar uit kunnen kijken!

Simmers kunnen quality time doorbrengen in de natuur met een nieuwe uitbreidingspakket, een coole nieuwe baan vinden met een nieuwe, creatieve Game Pack, genieten van een golf aan updates van het basisspel, rocken tijdens het Zomerse De Sims-evenement en nog veel meer!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *