De Sims 4 Binnenplaats Oase aangekondigd

Nadat de Microsoft Store het vorige week al lekte is de officiële aankondiging van De Sims 4 Binnenplaats Oase vandaag eigenlijk niet veel meer dan een formaliteit. Zoals bekend richt de kit zich namelijk op de excentrieke en kleurrijke Marokkaanse bouwstijl met voornamelijk meubels en decoratie voor buiten. Zo bevat de kit onder andere een complete tuinset, verschillende (hang)planten en speciale zuilen plus bogen.

De Sims 4 Binnenplaats Oase komt volgende week dinsdag, 18 mei 2021, waarschijnlijk ergens rond 19:00 uur ‘s avonds uit op alle platformen. Zie ook dit bericht voor meer screenshots en de officiële beschrijving van de kit.

De Sims 4 kondigt de Binnenplaats Oase Kit aan, verkrijgbaar vanaf 18 mei

Vrijdag 14 mei 2021 – Fleur deze zomer op met natuurlijk zonlicht en verwelkom een verfrissend briesje met De Sims 4 Binnenplaats Oase Kit. Samengesteld door Simmers die een serene en stijlvolle oase in het midden van hun huis willen ontwerpen, maakt De Sims 4 Binnenplaats Oase Kit gebruik van kleurrijke en harmonieuze stukken, geïnspireerd op de riads van Marokko.

Binnenplaats Oase biedt spelers nog meer manieren om uitdrukking te geven aan hun creativiteit en weelderige ruimten te ontwerpen met traditionele filigraanontwerpen, levendige kleuren en intrinsieke tegelpatronen. Bouw een dromerige binnenplaats voor Sims om in te loungen met kleurrijke fonteinen, prachtig meubilair, stoffen en tropische planten. Simmers kunnen ook elegante zuilen, majestueuze bogen en prachtige houten latwerkramen in hun huizen integreren.

De Sims 4 Binnenplaats Oase Kit is vanaf 18 mei om 10.00 uur beschikbaar op PC en Mac via Origin en Steam, PlayStation 4 en Xbox One.

EA
Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als De Sims 4

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *