De Sims 4 Landelijk Leven aangekondigd

De Sims 4 Landelijk Leven

Zojuist is De Sims 4 Landelijk Leven aangekondigd, een uitbreidingspakket waar vooraf al veel vraag naar was vanuit de community. De basis van het uitbreidingspakket draait namelijk om het leven op de boerderij. Daarbij kunnen je Sims niet alleen samenleven met typische boerderijdieren zoals koeien en kippen, maar bijvoorbeeld ook met wilde dieren zoals vossen en vogels. Daarnaast speelt ook het onderhouden van een eigen tuin een rol en daarvoor komt Landelijk Leven onder andere met een aantal grotere gewassen zoals pompoenen.

De Sims 4 Landelijk Leven komt op donderdag 22 juli 2021 uit. In tegenstelling tot de eerdere uitbreidingspakketten wordt de release vanaf nu dus weer gelijkgetrokken met de game packs en accessoirespakketten.

Geniet van de frisse lucht van het platteland met een nieuw expansion pack

We zijn loeiend, want het is eindelijk tijd om het De Sims 4 Landelijk Leven Expansion Pack te onthullen! Er staat je een buitengewoon leuke ervaring te wachten in het kleine plattelandsdorpje Henford-on-Bagley, waar dieren en tuinieren helemaal hip zijn. Het beste nieuws? Dit gouden ei komt op 22 juli uit!

Duik met ons in de konijnenpijp om alle details uit te melken!

Het is een rustig dorpje

Het plattelandsleven is leuker dan je denkt. Het is een klein dorpje, maar de Sims die hier wonen hebben genoeg te vertellen. Voer een openhartig gesprek met de pubeigenaars van Het Witte Paard of met de Sim die de kruidenierswinkel runt voor wilde verhalen en sappige roddels. Mocht je heel dapper zijn, dan kun je ook een kijkje wagen in de tuinwinkel van de familie Rimpelbil om advies te krijgen. (Onthoud: Agatha is de vriendelijke, Agnes is de knorrige, maar ze zijn allebei gek op beschuitbollen.) Soms hebben de plaatselijke bewoners ook wat hulp nodig. Als je besluit om ze te helpen, kan je dat misschien nog wel wat interessante cadeaus opleveren.

Elke week wordt de Finchwick Braderie gehouden die bezocht wordt dor allerlei Sims. De burgemeester beoordeelt de wedstrijdinzendingen— van taarten tot groente tot kippen —en de rest van de dorpelingen doen graag mee.

De Sims 4 Landelijk Leven

Neem een koe

Jazeker, Sims wonen in deze idyllische nieuwe wereld samen met koeien, lama’s, kippen, konijnen en vossen. Sluit een vriendschap met wilde konijnen, vossen en vogels en wellicht krijg je daar cadeaus of hulp in je tuin voor terug, of geef al je liefde en aandacht aan je vrienden in je dierenstallen of kippenhokken. Of allebei! Hoe meer dieren, hoe beter.

Sims met de eigenschap ‘Dierenliefhebber’ houden enorm van het verzorgen van beestjes. Jouw relatie met een dier beïnvloedt hoe ze op je reageren en je kunt ze ook paaien met dierenlekkernijen. Met elke dierenlekkernij en gemoedstoestandkrijg je een ander resultaat! Verander de smaak van de melk van je koeien, de kleur van de wol van je lama’s of zelfs het uiterlijk van je kippen met specifieke lekkernijen. (Je moet in het wild wat chocobessen vinden of ze bestellen bij de plaatselijke kruidenier om chocolademelk te krijgen.)

De Sims 4 Landelijk Leven

Vind je nieuwe roots

En plant wat groentes! Dankzij de nieuwe tuinlapjes hebben de mensen enorm veel zin in enorme gewassen. Vul je tuin met enorme watermeloenen, aubergines, pompoenen, champignons en kropsla om je buren versteld te laten staan. Leer de kids ook hoe ze voor die enorme planten moeten zorgen. Als ze eenmaal volgroeid zijn (de groentes, niet de kinderen), kun je ze inzenden voor de braderiewedstrijden of gewoon gebruiken als ingrediënt voor een gezonde maaltijd.

De kaveluitdaging ‘Eenvoudig leven’ maakt koken goedkoper, maar het betekent ook dat je moet koken met wat je in je inventaris hebt. Zoek in het bos naar champignons en bessen, leen wat melk en eieren van je dieren en zorg dat je altijd een volle tuin hebt. Mis je nog iets? Plaats dan een bestelling bij de plaatselijke kruidenier om je ingrediënten makkelijk thuis geleverd te krijgen. (Vergeet de bezorger geen fooi te geven!) Over koken gesproken, ga lekker met de hele familie in de keuken staan om een Yorkshire pudding, beef wellington of een van de andere overheerlijke gerechten te bereiden. Dat maakt de keuken echt het hart van het huis.

Als dit je als muziek in de oren loeit, is dat geweldig nieuws! Als je het pakket vóór 2 september koopt, krijg je ook de ‘Kabouterrit’ bonuscontent zoals hierboven te zien is! Fiets door de stad met de Pittoreske Pedaaltrapper, maak je tuin wat mooier met de AvontuurKabouter en verlicht je tuin met de Lichtboom.

Pre-order het De Sims 4 Landelijk Leven Expansion Pack nu om meteen te kunnen spelen als het pack op 22 juli om 10:00 uur uitkomt. verkrijgbaar op Origin PC/Mac, Steam, Xbox One, Xbox Series X|S, PlayStation®4 en PlayStation®5.

En we hebben nog iets. De zomer van Sims tovert nog een paar konijnen uit de hoge hoed voordat Landelijk Leven uitkomt, dus maak daar gebruik van!

EA

Door Rudy

Simmer sinds De Sims 1 en inmiddels de beheerder van Sims Nieuws!

3 reacties

  1. Ik heb vandaag ook het spel binnengekregen en ik kan er niet mee spelen. Ik heb wel voor de goede pakket gekozen.

    Er staan bij mijn Origin 2 landelijke leven.

    1: Het De sims 4 landelijk leven Expansion Pack.

    2: De sims 4 landelijk leven.

    Op het 1e pakket kan ik niet klikken.. en het 2e pakket wel, maar die heb ik dus niet gekocht. Wat nu?

    1. Als het goed is moet het nu wel werken, hoop ik? Het uitbreidingspakket is namelijk om 19:00 uur daadwerkelijk uitgekomen

  2. ik had hem gepreordered en hij zou moeten gaan downloaden toen ik de game om 8.30 uur opstarte, maar dat is niet gebeurd. Er is verder in origin ook geen optie om te downloaden. de 3 artikelen die je krijgt als je voor 2 sept. koopt zijn al wel in mijn spel. Ik vrees dat er niets anders op zit dan geduld te hebben

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *